Cody

Merk Jess
Ontwerper Jess Design
Materialen Koper, Leder, Staal
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Hocker Cody

Deze mooie hocker Cody kan ook als krukje gebruikt worden. Een zeer praktisch element in je woonkamer. Leverbaar voor € 390,- in Bonanza Leder met een Old Glory frame.

Afmetingen Cody:
Zithoogte: 45 of 49 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte: 45 cm

Onderstel Cody:
Old Glory buis ø 12 mm
Verkoperd buis ø 12 mm

Leer en Jess zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Goed is voor Jess niet genoeg. Daarom zijn ze altijd op zoek naar het beste. Zodat de meubels hun prachtige uitstraling behouden. Momenteel kun je kiezen uit de volgende leersoorten:

Bekleding
Bonanza: het ruige Bonanza leder is ook een aniline lederkwaliteit gemaakt van de huiden van Aziatische Buffels. Het is stoer buffelleder met een rauwe wildwest look
Royal: dit luxe leder is een elegant leder, geproduceerd van buffelhuiden. Het Royal leder heeft een mooie en zachte touch en het effect is genuanceerd aangebracht in de finishlaag.
Aurula: combineert de finesse van olie finish met het stoere, authentieke karakter van de buffelhuid. De huiden worden voornamelijk met chroomstoffen geverfd waardoor het leder een soepel en zacht gevoel krijgt. Het artikel wordt met aniline verfstoffen bewerkt, zodat er niets van de karakteristieken van de huid worden bedekt.
Luxor: Luxor leer is in een ton getrommelde met hoogwaardig Aniline verfstoffen. Door de vacuüm droging ontstaat een structuurvastheid zodat eventuele rek tijdens gebruik wordt voorkomen. Daarna worden de huiden tot crust verwerkt en wordt er een speciale was toegevoegd aan de verf, om het leer een stoer uiterlijk te geven.
Sadie: Dit artikel is een aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste Duitse koeienhuiden. De combinatie tussen 2 natuurproducten, een koehuid en bijenwas, maakt dit tot een zeer speciale leersoort. Het leer is met natuurlijke mineralen gelooid en geverfd in trommels met hoogwaardige kleurstoffen. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken juist als een extra ervaren. Deze natuurlijke kenmerken dienen zichtbaar te worden verwerkt.

Dit artikel is een waxed aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste Duitse koeienhuiden. Bekijk hier onze geadviseerde onderhoudsproducten.

Voor een uitgebreide leeromschrijving van de leersoorten van Jess, klik hier.

Prijzen Cody in Old Glory
Bonanza leder: € 442,-
Royal en Aurula Leder: € 501,-
Luxor, Sadie of Ohman 1012 leder: € 560,-

Prijzen Cody in verkoperd
Bonanza leder: € 560,-
Royal en Aurula leder € 619,-
Luxor, Sadie of Ohman 1012 leder € 678,-

Onderhoud
Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.