Connect B&O

Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
Materialen Eiken, Hoogglans, Keramiek, Matlak, Noten
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect TV kast B&O

Recent hebben wij naar aanleiding van onze samenwerking met het Bang & Olufsen Center in Eindhoven een heel speciaal TV meubel en een zuil mogen maken.
Het betreft een Connect TV kast in notenhout. De fronten van deze kast zijn afgestemd op de lamellen van de B&O speakers die er naast staan en de ombouw is exact dezelfde kleur als de nieuwe BeoVision Horizon TV die erop staat. Dit is een slanke televisie van zwart aluminium en gebaseerd op het Android TVTM-platform. De BeoVision Horizon is een 4K Ultra HD TV die zich automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte aanpast. BeoVision Horizon is een design van Torsten Valeur en kenmerkt zich vooral door zijn minimalistische design en plaatsingsmogelijkheden. Zo kan de Horizon aan een muur bevestigd worden, maar ook op wielen of op een 360-graden draaiende vloerstand.

Deze TV kast Connect is nu te bewonderen in onze woonwinkel. Uiteraard kunnen we deze kast voor u op maat kunnen maken en in verschillende materialen.

Prijsindicatie
Deze TV kast heeft een klep, lade en kabeldoorvoer. De binnenkast is van MDF en de fronten zijn vervaardigd van notenhout. De afmeting is 220 x 42 x 35 en kost € 2495,-.

Materialen
De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en blad kunnen in hout (eiken, noten kersen of keramiek) of MDF matlak of hoogglans worden uitgevoerd. De fronten worden ook van MDF vervaardigd in iedere gewenste kleur. Ook is het mogelijk om speakers of een soundbar op een elegante wijze weg te werken in het tv meubel. We kunnen deur- of klepfronten bekleden met verschillende kleuren speakerdoek.
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.
In onze woonwinkel hebben we grote stalen van de meest actuele RAL en Sikkens kleuren. Deze mag u mee naar huis nemen om daar in uw eigen omgeving de juiste kleur te bepalen. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal.

Mogelijkheden
De serie Connect wordt helemaal op maat gemaakt in iedere afmeting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak, met of zonder TV-lift. Moet de kast hangen of staan op een plint of pootjes? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel!

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Uitvoeringen
Deze serie uit de collectie Case bestaat uit tv-meubels , dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, wandmeubels enz.
We hebben in onze woonwinkel diverse uitvoeringen staan van de serie Connect.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.