Connect dressoir

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Dressoir Connect

De serie Connect kenmerkt zich door een ranke uitstraling en een fijne belijning. Deze populaire serie heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Prijsindicatie
De maat van dit meubel is 210 x 50 x 78 en heeft 2 deuren en 3 laden waarvan 1 hoge la. De prijs is een matte lak is € 3145,-. De uitvoering van het (blauwe) dressoir op de volgende foto’s is als volgt. De maat is 254 x 45 x 60. Uitvoering met 3 deuren en 2 laden, inzetvak en trede en glas. Binnenkast kunststof MDF antraciet, Ombouw en deuren: : NCS S7020-R90B, Trede en open vakken: eiken blank gelakt stompmat, poten Altura, met verlichting. De prijs is € 4390,-. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materialen
De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en blad kunnen in hout of MDF matlak of hoogglans worden uitgevoerd. De fronten worden ook van MDF vervaardigd in iedere gewenste kleur.

Mogelijkheden
De serie Connect wordt helemaal op maat gemaakt in iedere afmeting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak. Moet de kast hangen of staan op een plint of pootjes? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel!

Uitvoeringen
Deze serie uit de collectie Case bestaat uit tv-meubels, dressoirs, bergkasten, wandmeubels enz.
We hebben in onze woonwinkel diverse uitvoeringen staan van de serie Connect.