CASE Connect Four Colors TV dressoir

Materialen Matlak, Stof
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect in 4 kleuren met speakerdoek en open vak

De serie Connect, waar het Connect TV meubel met speakerdoek een element van is,  kenmerkt zich door een ranke uitstraling en een fijne belijning. Ook verkrijgbaar als Connect met liftConnect kast en Connect dressoir. De kasten serie Connect is een populair programma binnen de CASE collectie. Het is een moderne serie met een strakke, ranke belijning. De serie Connect heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding.
Dit TV meubel Connect is voorzien van speakerdoek in de kleur zwart. Dit is ideaal om een soundbar achter te plaatsen. Speakerdoek is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit TV meubel is uitgerust met een RVS TV paal.

Prijsindicatie

Dit TV dressoir Connect is gespoten in 4 kleuren matlak en heeft 2 kleuren speakerdoek (voorzijde en zijkant).  Het meubel heeft tweemaal een klep en een lade en een TV paal.De maat is 235 x 45 x 45. De binnenkast is zwart van krasvaste MDF. De prijs is € 4190,- inclusief TV paal van € 520,-. Uiteraard is dit meubel leverbaar in alle maten, staand op een plint of pootjes of zwevend. De indeling is naar wens. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materialen

De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en blad kunnen in hout (eiken, noten kersen of keramiek) of MDF matlak of hoogglans worden uitgevoerd. De fronten worden ook van MDF vervaardigd in iedere gewenste kleur. Ook is het mogelijk om speakers of een soundbar op een elegante wijze weg te werken in het tv meubel. We kunnen deur- of klepfronten bekleden met verschillende kleuren speakerdoek.
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren zonder meerprijs.
In onze woonwinkel hebben we grote stalen van de meest actuele RAL, Sikkens en NCS kleuren. Deze mag u mee naar huis nemen om daar in uw eigen omgeving de juiste kleur te bepalen.

Mogelijkheden

De serie Connect wordt helemaal op maat gemaakt in iedere afmeting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak, met of zonder TV-lift. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel!

Uitvoeringen

Deze serie uit de collectie Case bestaat uit tv-meubels, dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, wandmeubels enz.
We hebben in onze woonwinkel diverse uitvoeringen staan van de serie Connect.

Vragen?

Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.