CASE Connect kast

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Noten, Zijdeglans
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect kast

De serie van de Connect kast is een populair programma binnen de CASE collectie. Het is een moderne serie met een strakke, ranke belijning. De serie Connect heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding.

Prijsindicatie

Deze 4 deurs bergkast heeft de afmeting van 142 x 42 x 133 en kost € 3145,- in MDF matlak. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materiaal

Eiken, noten, zijdeglans, hoogglans. Kleuren lakwerk: alle RAL kleuren of Sikkens 4041 kleuren. De serie Connect is ook geheel in hout of geheel in lakwerk uitvoerbaar.

Maten

In alle maten leverbaar. De serie Connect is geheel naar wens te vervaardigen. Er is keuze in de breedte, diepte, hoogte, kleppen, lades, open vakken, poot, plint, hangend en alle RVS details.

Uitvoering

De binnenkasten van de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een kunststof laag. Deze is in een paar kleuren verkrijgbaar. De zijpanelen en blad zijn meestal 1 cm dik en kunnen in hout of MDF lak worden uitgevoerd. De deuren, kleppen, en laden zijn van MDF in iedere gewenste kleur. De fronten van deze serie zijn “invallend”. De kast die hier is afgebeeld is een 4 deurs kast in de maat 142 x 42 x 133. De binnenkast is lichtgrijs net als de deuren. De ombouw is een tintje donkerder. Een mooie manier om twee kleuren in één kast te verwerken. Een ander uitvoering van een bergkast Connect is te zien op deze pagina Connect open vakken kast.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.