CASE Connect open vakken kast

Merk CASE
Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect open vakken kast

De hier afgebeelde wandkast (eerste foto) heeft een afmeting van 185 x 45 x 209 en heeft een zee aan bergruimte. Door de notenhouten open vakken is de Connect open vakken kast heel speels en decoratief. De LED-verlichting maakt het helemaal af. In deze kast zijn twee materialen verwerkt. Warm notenhout met strak MDF mat lakwerk in een lichte kleur. Dit is slechts één voorbeeld van alle mogelijke afmetingen en indelingen.

De kasten serie Connect is een populair programma binnen de CASE collectie. Het is een moderne serie met een strakke, ranke belijning. De serie Connect heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding.

Prijsindicatie

De kast op de eerste foto heeft de afmeting: 185 x 45 x 209 en is vervaardigd van notenhout met matlak in een NCS kleur. De prijs is € 5680,-. inclusief LED strips.
De kast op de tweede foto heeft de afmeting van 182 x 45 x 130 en is vervaardigd eikenhout met matlak in een Sikkens kleur. De prijs is € 4900,- inclusief 2 spotjes.
De kast op de derde en vierde foto heeft een afmeting van 228 x 45 x 209 en is vervaardigd van notenhout met matlak in een NCS kleur. De prijs is € 6565,- inclusief dimbare LED spots.
De kast op de vijfde foto heeft een afmeting van 272 x 45 x 243 en is vervaardigd van notenhout met matlak in een RAL kleur. De prijs inclusief 7 LED spots is € 8975,-.
De kast op de zesde foto heeft een afmeting van 268 x 40 x 216 en is vervaardigd van eikenhout met een matlak in een NCS kleur. Inclusief 4 LED spots, 2 lades en 2 binnenlades € 9085,-.
Deze prijzen zijn exclusief montage op locatie.

Materiaal

Eiken, noten, zijdeglans, hoogglans. Kleuren lakwerk: alle RAL kleuren of Sikkens 4041 kleuren. De serie Connect is ook geheel in hout of geheel in lakwerk uitvoerbaar.

Maten

In alle maten leverbaar. De serie Connect is geheel naar wens te vervaardigen. Er is keuze in de breedte, diepte, hoogte, kleppen, lades, open vakken, poot, plint, hangend en alle RVS details.

Uitvoering

De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een kunststof laag. Deze is in een paar kleuren verkrijgbaar. De zijpanelen en blad zijn meestal 1 cm dik en kunnen in hout of MDF lak worden uitgevoerd. De deuren, kleppen, en laden zijn van MDF in iedere gewenste kleur. De fronten van deze serie zijn “invallend”. Voor de “dichte” bergkast klik op Connect kast.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.