CASE Connect TV meubel

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Noten, Zijdeglans
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect TV meubel

De serie Connect, waar het Connect TV meubel een element van is,  kenmerkt zich door een ranke uitstraling en een fijne belijning. Ook verkrijgbaar als Connect met lift, Connect kast en Connect dressoir. De kasten serie Connect is een populair programma binnen de CASE collectie. Het is een moderne serie met een strakke, ranke belijning. De serie Connect heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding.

Prijsindicatie

Dit TV dressoir Connect (op plint) op de eerste foto heeft 2 deuren een audio vak en een DVD lade. De maat is 212 x 45 x 47 en het blad is noten in de olie. De fronten en zijkanten zijn vervaardigd van MDF. De prijs van dit getoonde meubel is € 2695,-. Uiteraard is dit meubel leverbaar in alle maten, staand op een plint of pootjes of zwevend. De indeling is naar wens. Een variant in een hoek is ook mogelijk.

Materialen

De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en blad kunnen in hout (eiken, noten kersen of keramiek) of MDF matlak of hoogglans worden uitgevoerd. De fronten worden ook van MDF vervaardigd in iedere gewenste kleur. Ook is het mogelijk om speakers of een soundbar op een elegante wijze weg te werken in het tv meubel. We kunnen deur- of klepfronten bekleden met verschillende kleuren speakerdoek. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal.

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren zonder meerprijs.
In onze woonwinkel hebben we grote stalen van de meest actuele RAL en Sikkens kleuren. Deze mag u mee naar huis nemen om daar in uw eigen omgeving de juiste kleur te bepalen.

Mogelijkheden

De serie Connect wordt helemaal op maat gemaakt in iedere afmeting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak, met of zonder TV-lift. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel!

Uitvoeringen

Deze serie uit de collectie Case bestaat uit tv-meubels, dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, wandmeubels enz.
We hebben in onze woonwinkel diverse uitvoeringen staan van de serie Connect.

Het TV dressoir Connect zoals getoond op de foto met het RVS pootje Alba heeft 2 deuren een audio vak en een lade. De afmeting is 210 x 47 x 57. Ook mogelijk met klep met speakerdoek, meerprijs € 260,-. TV dressoir Connect zoals getoond op RVS pootje met noten blad in de olie en ombouw en fronten is RAL 9010 € 2475,-.

De variant met twee deuren en 2 laden met opvallende fronten in geheel matlak (grijs met groen) kost € 2695,-. De maat is 210 x 47 x 53.

Vragen?

Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?

Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.