CASE Construction wandmeubel

Materialen Eiken, Hoogglans, HPL, Kersen, Noten, Zijdeglans
Merk CASE
Ontwerper Judith Vervloet
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Wandmeubel Construction

De Construction is een sterk staaltje interieurbouw. Volledig op maat gemaakt. Passend in iedere ruimte, onafhankelijk van vaste (bouw)elementen waar rekening mee gehouden moet worden.

Materialen

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.

Mogelijkheden

In iedere gewenste maat; lengte, hoogte, diepte. Er is keuze uit open vakken, deuren, glasdeuren, TV deuren, schuifdeuren, laden en kleppen.

Bijzonderheden

Voor dit type maatwerk (interieurbouw) adviseren wij u een afspraak te maken met Kees zodat hij alle tijd kan reserveren om u optimaal te adviseren.

Prijsindicatie

De afmeting van deze kast is als volgt: linkerdeel: 292 x 260 x 40 (lxhxd), rechterdeel 286 x 260 x 40 (lxhxb). Deze kast is gespoten in een NCS matlak. Prijs op aanvraag in verband met de vele mogelijkheden.

Vragen?

Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?

Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.