Converse TV meubel

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Noten, Zijdeglans
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Converse TV meubel met vakkenkast

Het Converse TV meubel onderscheidt zich door een fijne belijning , maar stoere uitstraling.

Prijsindicatie
In onze woonwinkel staat het TV dressoir in middle grey matlak en ombouw in MDF ON.00.26 in de maat 220 x 47 x 40 en de vakkenkast met stelpoten is drie vakken breed.
Prijs van het TV meubel is € 2875,- en de vakkenkast is € 1845,-. Uiteraard kan met TV meubel zonder vakkenkast geleverd worden. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materialen
De binnenkast is vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en bovenblad worden ook in MDF matlak of hoogglans in iedere gewenste kleur uitgevoerd. Voor de fronten van de kast kunt u kiezen uit eiken-, noten- of kersenhout.
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal.

Mogelijkheden
De serie Converse heeft onbeperkte maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak. Moet de kast hangen of staan op een plint of pootjes? Graag een etagère erbij? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur!

Uitvoeringen
Deze serie uit de collectie CASE bestaat uit tv-meubels , dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, etagères, wandmeubels enz.

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.