Corner TV dressoir

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Corner TV dressoir

De serie Corner heeft een rijke uitstraling door het ontwerp! Strakke lijnen, grote flexibiliteit en een perfectie tot in de details. Ook verkrijgbaar als Corner TV dressoir, dressoir en als 4 deurs kast.

Het specifieke van de serie Corner is de hoekoplossing van de deuren of laden met het zijpaneel. Dit is in overstek gemaakt en dat is goed zichtbaar aan de opening tussen de deuren of laden. De binnenkast is geheel van noten of eiken evenals het bovendek en de plint. De fronten en zijpanelen zijn gelakt en kunnen in iedere gewenste kleur zowel in hoogglans als matlak.

Houtsoorten
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren zonder meerprijs. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal.

Maten
Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Prijsindicatie
De prijs van dit TV meubel in de maat 250 x 55 x 60 voorzien van 3 laden en een klep. De kast komt dan op een prijs van € 4550,- in notenhout en met mat gespoten fronten. De kast is voorzien van 4x een zelfsluitende lade d.m.v een touchsysteem. Deze kast wordt geplaatst op een plint, ook weer uitgevoerd in notenhout. We hebben het TV meubel op dit moment niet staan in onze woonwinkel. Het dressoir en de 4 deurs kast zijn wel te zien bij ons.

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.