De Toekomst NV 1027 N Relaxfauteuil

Materialen Leder, Stof
Merk De Toekomst
Ontwerper De Toekomst Design Ontwerp
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

NV1027

De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende slimme functies. Daarnaast kunnen we bij een aantal modellen kiezen uit een bijzonder design-element aan de zitting. Nieuw is dat de zitting onder de rug doorloopt, deze vormgeving versterkt het design van de fauteuil, het blijft ook mogelijk om te kiezen voor een rug doorlopend achter de zitting.
Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

Nieuw is dat bij de Nova en Riva fauteuils, naast de tiptoetsbediening, ook een draadloze bediening met bluetooth technologie kan worden bijbesteld.

Onafhankelijk van de vormgeving onderscheiden we 3 mogelijkheden qua functies. Het basismodel is manueel verstelbaar en heeft geen voetensteun. De rug van deze fauteuil is verstelbaar door middel van een gasveer. De fauteuil is ook leverbaar als een elektrisch verstelbare versie. De fauteuil heeft dan wel een voetensteun. Het relaxsysteem van deze versie heeft 3 motoren die de voetensteun, rug en zitting onafhankelijk van elkaar kunnen verstellen. Deze versie is eventueel nog uitbreidbaar met een staophulp.

De ruggen van alle Relax4u fauteuils zijn standaard voorzien van een handmatig verstelbare hoofdsteun. Als optie kan bij de fauteuil met motoren de hoofdsteun elektrisch verstelbaar bediend worden. Bij sommige modellen kan de rug worden uitgebreid met een opblaasbare lendensteun. Deze lendensteun is bij de handmatig verstelbare fauteuil alleen leverbaar met blaasbalg. Bij de elektrisch bedienbare fauteuil kan worden gekozen uit een handmatig – of elektrisch opblaasbare lendensteun. Uiteraard is deze relaxfauteuil verkrijgbaar in leder en/of stof.

Mogelijkheden

Gasveer

Deze variant van de Nova fauteuil heeft een gasveer om de rug te verstellen. Het model is alleen leverbaar zonder voetklep. Optioneel kan in de rug een handmatig opblaasbare lendensteun gemonteerd worden. Een bijpassende hocker is leverbaar

3 Motoren

Deze variant van de Nova fauteuil heeft 3 motoren om voetensteun, zitting en rug elektrisch, onafhankelijk van elkaar te verstellen. De motoren krijgen de elektriciteit van een ingebouwde lithium ion accu. In de rug kan een lendensteun gemonteerd worden. Daarbij kunt U kiezen uit een handmatig opblaasbare lendensteun of elektrisch opblaasbaar.

Sta-ophulp

Deze variant van de Nova fauteuil heeft alle functies zoals de 3 motorige variant maar deze fauteuil is uitgebreid met een sta-ophulp.

Voor alle technische details op de Nova klik op Technische details NV 1027 N.

Voor een overzicht van alle mogelijke voeten klik op Overzicht voeten van relaxfauteuils de Toekomst.

Prijs

In onze woonwinkel staat een NV 1027 in de maat Large (48 cm) met 3 motoren in leder Semira met een stervoer 32 zwart voor € 2610,-