De Toekomst Twice Pro 286 N

Materialen Leder, Stof
Merk De Toekomst
Ontwerper De Toekomst Design Ontwerp
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Twice Pro 286 N

Een Twice PRO fauteuil blinkt uit in zitcomfort en verstelmogelijkheden. De fauteuil is naar keuze manueel (rug verstelbaar d.m.v. een gasveer maar zonder voetklep) of elektrisch (met 3 motoren) verstelbaar. Bij de 3-motorige variant kan een sta-op systeem worden toegevoegd. De elektrisch verstelbare fauteuil heeft standaard een hart-balans functie. Dit houdt in dat de voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen.

De elektrisch bedienbare fauteuils krijgen de stroom via een ingebouwde lithium-ion accu. De bediening geschiedt door middel van tiptoetsbediening of een draadloze handbediening met bluetooth technologie. De accu dient ook bij géén of weinig gebruik minstens één keer in de maand volledig te worden opgeladen. Een fauteuil met een sta-op systeem moet eenmaal per week worden opgeladen.

De ruggen van alle Twice PRO fauteuils zijn standaard voorzien van een handmatig verstelbare hoofdsteun. Als optie kan bij de fauteuil met motoren de hoofdsteun elektrisch verstelbaar bediend worden. Bij sommige modellen kan de rug worden uitgebreid met een opblaasbare lendensteun. Deze lendensteun is bij de handmatig verstelbare fauteuil alleen leverbaar met blaasbalg. Bij de elektrisch bedienbare fauteuil kan worden gekozen uit een handmatig – of elektrisch opblaasbare lendensteun.

Maten

In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als Extra small (XS), Small (S), Large (L), Extra Large (XL) en Extra Extra Large (XXL) te verkrijgen.

(XS) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
(S) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
(L) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.
(XL) In deze uitvoering is de zithoogte 4 cm hoger en de zitdiepte 4 cm meer dan bij de standaard uitvoering.
(XXL) In deze uitvoering is de zithoogte 6 cm hoger en de zitdiepte 6 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

Voor een uitgebreid overzicht van de specificaties klik op Specificaties TW286N

Voor deze relaxfauteuil zijn verschillende voeten beschikbaar. Voor een overzicht klikt u op Overzicht voeten van relaxfauteuils de Toekomst

Bekleding

Voor bekleding van een relaxfauteuil wordt vaak gekozen voor leder. Uiteraard kan deze ook bekleed worden met stof maar dit is voor een relaxfauteuil minder praktisch. Transpiratie, huidvetten en medicijnen kunnen leer donkerder kleuren, er kan craquelé ontstaan of de toplaag laat los. Dit zie je dan vooral op contactplekken met de huid. Typische plekken zijn de (voorzijde) van de armleuningen of de plek waar het hoofd op het leder rust. Met de producten van Keralux® (reiniging en voeding), die wij erbij leveren kan dit zonder problemen opgelost worden en blijft het leer langdurig mooi en beschermd.

Prijs

In onze woonwinkel hebben een TW 286 N staan in de medium maat met een hoge rug. Deze heeft een sta-op functie, massage en stoelverwarming. Het leder is Oasis 140 en de voet is een platte stervoet 87. De prijs is € 5536,-.