Edit

Materialen Leder, Stof
Merk Pode by Leolux
Ontwerper Jet Dircks
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Edit

Edit voelt zich thuis in elk interieur. Van warm en gezellig tot strak en stijlvol. De bank is leverbaar in stof en leer, waarbij je de karakteristieke bies in een afwijkende kleur of ander materiaal kunt laten uitvoeren voor een persoonlijk accent. Durf jij wel een gewaagde kleurencombinatie aan? Dan is Edit jouw canvas. Er is ook een bijpassende loveseat en poef.

Opties
Wil je de uitstraling van Edit, maar heb je liever een royale hoekbank? Ontdek dan het programma Insert, met een ruime keuze aan elementen zodat je je ideale hoekopstelling kunt bouwen. Leverbaar als aanbouwbank op basis van een schakelbank in combinatie met o.a. een 2,5-zits element, een 3-zitselement of een chaise longue. Ook hier is er een bijpassende poef. De bank die op deze vormgeving aansluit, heet INSERT.

Afmeting L B H
2,5 zits 183 95 77
3 zits 213 95 77
3,5 zits 243 95 77
Loveseat 143 95 77
Hocker 82 52 40

Alle maten zijn ca. maten.

Promoprijzen
De Edit is onder andere verkrijgbaar in een aantal Promo stoffen die tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd zijn, waaronder Hallingdal van Kvadrat.

De prijzen van een 2,5 zits bank in Promo stoffen zijn:
Evla: € 2595,-
Fresco: € 2350,-
Tweed: € 2775,-
Hallingdal: € 2950,-

Onderhoud
Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.