Jess Sanne fauteuil

Materialen Leder, Stof
Merk Jess
Ontwerper Jess Design
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Fauteuil Sanne

Fauteuil Sanne, de Jess Original bij uitstek. Deze klassieke fauteuil met pillowvorm voelt iedere keer weer als thuiskomen.

Jess Design is een kwaliteits woonlabel met een bijzonder karakter, vervaardigt met passie en de vele eetkamerstoelen, banken en losse elementen in de mooiste leersoorten uitgevoerd, een brede collectie natuurlijke leer varianten, maar uiteraard ook verkrijgbaar in stof. Puur en eigenzinnig qua vormgeving, stalen frame in zwart epoxie.

Uitvoering

Frame: Zwart epoxie 16 mm
Maten: D 77 x H 86 x B 70 cm
Zithoogte: 47 cm Armhoogte: 65 cm
Zitting op Nosag veren

Bekleding

Bonanza: het ruige Bonanza leder is ook een aniline lederkwaliteit gemaakt van de huiden van Aziatische Buffels. Dit is stoer buffelleder met een rauwe wildwest look
Aurula: combineert de finesse van olie finish met het stoere, authentieke karakter van de buffelhuid. De huiden verft men voornamelijk met chroomstoffen, waardoor het leder een soepel en zacht gevoel krijgt. Vervolgens wordt het artikel met aniline verfstoffen bewerkt, zodat er niets van de karakteristieken van de huid worden bedekt.
Luxor: Luxor leer is in een ton getrommelde met hoogwaardig Aniline verfstoffen. Door de vacuüm droging ontstaat een structuurvastheid en dat voorkomt eventuele rek tijdens het gebruik. Daarna worden de huiden tot crust verwerkt en vervolgens wordt er een speciale was toegevoegd aan de verf, om het leer een stoer uiterlijk te geven.
Sadie: Dit artikel is een aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste Duitse koeienhuiden. De combinatie tussen 2 natuurproducten, namelijk een koehuid en bijenwas, maakt dit tot een zeer speciale leersoort. Het leer is eerst met natuurlijke mineralen gelooid en vervolgens geverfd in trommels met hoogwaardige kleurstoffen. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken juist als een extra ervaren. Deze natuurlijke kenmerken dienen zichtbaar te worden verwerkt.

Dit zijn onze geadviseerde onderhoudsproducten. Dit zijn de leeromschrijving van de leersoorten van Jess.

Prijzen fauteuil in zwart epoxy en Old Glory

Bonanza leder: € 1214,-
Aurula leder € 1274,-
Luxor, Sadie of Ohman leder € 1335,-

Voor informatie over andere uitvoeringen, stuur ons een mail.

Onderhoud

Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV bestelt u gemakkelijk onderhoudsproducten. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.