Mello

Materialen Leder, Stof
Merk Pode by Leolux
Ontwerper Roderick Vos
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Bank Mello

De wereld van Mello draait helemaal om jou. Met drie banken, veertien elementen en een bijpassende poef kun je dit vriendelijke en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos precies samenstellen zoals jij het voor ogen hebt.

Het aanbouwprogramma daagt je uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Uniek voor Melloo zijn de ronde hoekelementen, waarmee je je eigen comfortabele Melloo-landschap bouwt.

Voeg een lounge-element toe om languit te relaxen, of juist extra zitelementen zodat zo veel mogelijk mensen met je kunnen meegenieten. Melloo is het meest complete programma in de Pode collectie, met alle toepassingsmogelijkheden die jij voor je interieur nodig hebt.

De durf in de details
Een mooi detail is de wijze waarop de Melloo-elementen steeds met één poot aan elkaar worden gekoppeld. Dat zorgt voor een rustig beeld in plaats van een oerwoud aan poten. En als je de opstelling hebt bepaald, kies je de ideale bekleding uit onze complete collectie.

Een extra persoonlijk detail voeg je toe door de platte biezen langs de randen in een ander materiaal uit te voeren: stof, leer, fel of subtiel.

Kies anders voor een extra Melloo-kussen, uiteraard in jouw favoriete bekledingtype. Zo creëer je een bank die alleen van jou kan zijn: say hello to Melloo.

Kenmerken
Designer: Roderick Vos
Zithoogte: standaard, -2 of +2 cm
Uitvoering poten: aluminium gepolijst (standaard), of kleuren Lac & Stitch of epoxy (tegen meerprijs)
Stiksel: ton-sur-ton (standaard) of Lac & Stitch (optie)
Bies: Volgt de bekleding van het meubel, afwijkend niet mogelijk in couponstoffen.
Verkrijgbaar in: 3 zits, 3,5 zits en hoekbank in verschillende uitvoeringen

Pode heeft momenteel een aantal Promo stoffen voor de Mello. Deze zijn nog aantrekkelijker geprijsd. Voor prijsindicatie zie hieronder.

Prijsindicatie
2,5 zits in een Promo stof:
Fresco € 2375,-
Essential € 2375,-
Tweed € 2675,-

3 zits in een Promo stof:
Fresco € 2575,-
Essential € 2575,-
Tweed € 2925,-

We hebben deze bank momenteel niet in de winkel staan.

Onderhoud
Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.