Musa

Materialen Leder, Stof
Merk Gealux
Ontwerper Hugo de Ruiter
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Bank Musa

Musa is een compacte bank . Musa is een botanische verzamelnaam voor bananenplanten- en bomen. In de armleuning is dit goed te zien dat de designer Hugo de Ruiter geïnspireerd is door de manier waarop een bananenplant zijn opgerolde nieuwe bladeren ontvouwt.

Musa is lichtvoetig door zijn Italiaans ogende ranke onderstel. De bank staat wat hoger op zijn pootjes, dat zorgt voor een soort luchtigheid die ruimte geeft aan lucht en licht. De ronde belijning geeft een heerlijk comfort in fauteuil en bank. Je kunt je heerlijk nestelen in het hoekje.

Opstaan is door de open voorzijde en de stevige arm aan de voorzijde ook voor mensen op gevorderde leeftijd geen probleem. Musa kan worden uitgevoerd in 2 bekledingen, leer aan de achterzijde en stof aan de binnenzijde kan in Ton sur Ton of meer contrasterende kleuren worden uitgevoerd. Een subtiele lederen bies zorgt voor een hoogwaardig detail.

Specificaties
Musa is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:
Musa bank 160 cm, 190 cm of 220 cm
Musa fauteuil 90 cm
Veel stoffen en leer
Pootkleur zwart, brons of bruin
Veel combinaties in stof/leer op een bank

Roaring Twenties collectie van Gealux
Fashion, stijl en innovatie komen fantastisch samen in deze Roaring Twenties collectie, bestaande uit diverse fauteuils, banken en tafels, die Hugo de Ruiter samen met Rien Vermeulen voor Gealux heeft ontworpen. Een nieuw jaar ’20 in een nieuw decennium , en daarmee een mooi jaar om nieuwe inhoud te geven.

Prijs
Vanaf € 2028.-