Wand TV kast Pure Oak

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Pure Oak wandkast

De Pure Oak (TV-) kast onderscheidt zich door een combinatie van tegenstellingen. Lakwerk gecombineerd met puur robuust rustiek eikenhout.

De kast op de foto (en is in onze woonwinkel te zien) heeft een afmeting van 377 x 47 x 180. Het wandmeubel is voorzien van een TV gedeelte met schuifdeuren en een audio compartiment. Verder zijn er CD laden aanwezig en verlichting. Een kast uniek in zijn soort!

Prijsindicatie
Deze maatwerk kast heeft een afmeting van 377 x 47 x 180 en heeft 6 plateau’s. Verder een schuifdeursysteem, 2 glasplaten, 3 spots die ingeboord zijn. 4 laden met touch systeem, een TV paneel, en 2 eiken robuuste palen. Deze kast is in alle maten leverbaar. Prijs zoals getoond: € 8395,-.

Materialen
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.

Mogelijkheden
Deze serie kan in iedere gewenste maat; lengte, hoogte, diepte. Er is keuze uit open vakken, deuren, glasdeuren, TV deuren, schuifdeuren, laden en kleppen.

Uitvoeringen
U mag zeggen hoe groot de kast mag worden en hoe deze er uit moet zien! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! U ontwerpt bij ons uw eigen CASE designkast want wij maken wat u wilt hebben!

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.