CASE Shadow dressoir

Materialen Eiken, Hoogglans, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Hilde Verweij
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Dressoir Shadow op hoog frame

Het dressoir Shadow is in hout en/of in lakwerk uitvoerbaar. Dit model kan ook als TV kast worden vervaardigd. Dit dressoir is te zien in onze woonwinkel. Het frame (hoogte 30 cm) is vervaardigd van staal in een bruine RAL kleur. Ook verkrijgbaar in deze serie een bergkast Shadow en een zwevende TV wand Shadow. Het ontwerp is van onze medewerkster Hilde Verweij.

Prijsindicatie

Het dressoir op de foto (en te zien in onze woonwinkel) is uitgevoerd met 2 open vakken, een deur en 2 laden. De afmeting van het dressoir is: 180 x 45 x 75. De fronten zijn uitgevoerd in een stoer scratched oak bruin eiken, stomp mat gelakt en de ombouw is bruingrijs mat gelakt. Het frame is leverbaar is verschillende hoogtes. De prijs van het dressoir is € 3985,-. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materiaal

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren. Ook leverbaar met RVS TV paal.

Maten

In alle maten leverbaar. De serie Shadow is geheel naar wens te vervaardigen. Er is keuze in de breedte, diepte, hoogte, kleppen, lades, open vakken, poot, plint, hangend, zwevend en RVS details, met of zonder TV paneel.

Uitvoering

De binnenkasten binnen de serie Shadow worden vervaardigd van krasvaste MDF. De zijpanelen en blad kunnen in hout of MDF lak worden uitgevoerd. De deuren, kleppen, en laden zijn van scratched oak, stomp mat gelakt.

Vragen?
Vragen over een meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.