CASE Shadow TV wand

Materialen Eiken, Hoogglans, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Adrie Hermans
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

TV wand Shadow zwevend

De Shadow TV wand is in hout en/of in lakwerk uitvoerbaar. In de kast is een TV wandpaneel geïntegreerd. Dit is praktisch voor het bevestigen van een TV steun en het onzichtbaar wegwerken van alle snoeren. Het paneel kan uit verschillende materialen vervaardigd worden en in meerdere kleuren. Deze wand is te zien in onze woonwinkel. In deze serie ook verkrijgbaar een bergkast Shadow en een dressoir Shadow.

Prijsindicatie

De TV wand op de foto (en te zien in onze woonwinkel) bestaat uit een hangend TV dressoir met een TV wandpaneel en een hangkastje. De afmeting van het TV dressoir is: 240 x 38 x 47. De fronten zijn uitgevoerd in een stoer scratched oak en de ombouw is antraciet mat gelakt. Het TV paneel (180 x 140 x 15) is uitgevoerd met stucwerk. De hangkast heeft de afmeting 140 x 35 x 35. De combinatie van materialen geeft de wand een stoer en mooi industrieel uiterlijk. De prijs van het TV dressoir is € 3750,-, de hangkast € 2410,- en het TV wandpaneel € 1450,-.
Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materiaal

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal.

Maten

In alle maten leverbaar. De serie Shadow is geheel naar wens te vervaardigen. Er is keuze in de breedte, diepte, hoogte, kleppen, lades, open vakken, poot, plint, hangend, zwevend en RVS details, met of zonder TV paneel.

Uitvoering

De binnenkasten binnen de serie Shadow worden vervaardigd van krasvaste MDF. De zijpanelen en blad kunnen in hout of MDF lak worden uitgevoerd. De deuren, kleppen, en laden zijn van scratched oak, stomp mat gelakt.

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.