Jess Shuffle Chaise Longue

Materialen Leder, Staal, Stof
Merk Jess
Ontwerper Jess Design
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Shuffle Chaise Longue

Chaise longue Shuffle van Jess is ontworpen door Jess-designer Robert Bronwasser. Het zitmeubel laat zich kenmerken door opvallende, afgeronde hoeken en een rank en elegant onderstel. Het idee achter de collectie is dat je op meerdere manieren op de meubels kunt zitten, wat voor een speels effect zorgt. Staat ontzettend leuk in een ruimte.

De Shuffle collectie

Robert Bronwasser: “Jess vroeg mij om verbreding en vernieuwing. Een totaalpakket van banken, fauteuils, stoelen en tafels die passen bij Jess, maar wel grensverleggend zijn. Daarbij heb ik mij laten inspireren door pure, nonchalante en stoere materialen. Voeg daar mijn signature aan toe (afgeronde hoeken, heldere lijnen en functioneel) en de ‘Shuffle’ was geboren!”

Inspiratie door een honkbalhandschoen

De kern van deze collectie is dat je op twee manieren op dit meubel kunt zitten, waardoor het een beetje op een honkbalhandschoen lijkt. Zo’n dubbele functie is nog nooit eerder vertoond! De designs zijn hierdoor los én in combinatie op verschillende manieren te gebruiken. Dat maakt het leuk voor thuis, maar ook voor hotellobby’s, restaurants en ontvangsthallen. Dat speelse is kenmerkend voor het ontwerp, daarom hebben ze de naam Shuffle meegegeven.”

Prijswinnend
De Shuffle heeft inmiddels al wat mooie prijzen gewonnen, waaronder de German Design Award en de German Innovation Award.

De Shuffle collectie heeft talloze opties en is hierdoor volledig naar wens samen te stellen. De modellen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met en zonder arm en in verschillende kleuren en leersoorten. Shop chaise longue Shuffle van Jess in onze woonwinkel in Oirschot!

Afmeting

Chaisse Longue met 1 arm
Diepte: 77
Hoogte: 85
Breedte: 140
Zithoogte: 45

Onderstel
Warmgewalst massief staal ø 21 mm. Old Glory of zwart afgewerkt.

Alle maten zijn circa maten. Plooivorming is niet te vermijden door ontwerp en het gekozen comfort.

Leer en Jess zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Goed is voor Jess niet genoeg. Daarom zijn ze altijd op zoek naar het beste. Zodat de meubels hun prachtige uitstraling behouden. Momenteel kun je kiezen uit de volgende leersoorten:

Bekleding

Bonanza: het ruige Bonanza leder is ook een aniline lederkwaliteit gemaakt van de huiden van Aziatische Buffels. Het is stoer buffelleder met een rauwe wildwest look
Aurula: combineert de finesse van olie finish met het stoere, authentieke karakter van de buffelhuid. De huiden worden voornamelijk met chroomstoffen geverfd waardoor het leder een soepel en zacht gevoel krijgt. Het artikel wordt met aniline verfstoffen bewerkt, zodat er niets van de karakteristieken van de huid worden bedekt.
Luxor: Luxor leer is in een ton getrommelde met hoogwaardig Aniline verfstoffen. Door de vacuüm droging ontstaat een structuurvastheid zodat eventuele rek tijdens gebruik wordt voorkomen. Daarna worden de huiden tot crust verwerkt en wordt er een speciale was toegevoegd aan de verf, om het leer een stoer uiterlijk te geven.
Sadie: Dit artikel is een aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste Duitse koeienhuiden. De combinatie tussen 2 natuurproducten, een koehuid en bijenwas, maakt dit tot een zeer speciale leersoort. Het leer is met natuurlijke mineralen gelooid en geverfd in trommels met hoogwaardige kleurstoffen. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken juist als een extra ervaren. Deze natuurlijke kenmerken dienen zichtbaar te worden verwerkt.

Dit zijn onze geadviseerde onderhoudsproducten. Dit zijn de leeromschrijving van de leersoorten van Jess.

Prijzen 

Bonanza leder: € 1942,-
Aurula leder € 2064,-
In Luxor, Sadie of Ohman 1012 leder € 2185,-

Voor informatie over andere uitvoeringen, stuur ons een mail.

Onderhoud

Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.