The Egg

Materialen Barnwood, Eiken
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

The Egg

Ziet u ze soms ook staan op vakantie? Die oude houten huizen langs de weg of in een weiland. Die huizen vertellen een verhaal. Hebben dingen gezien en meegemaakt in een ver verleden. De tijd staat in het hout gegroefd en heeft haar sporen achter gelaten als rimpels in een gezicht. Zo’n plank van een oud huis, daar moet je iets mee. Het verhaal moet verder… Kees heeft er een tafel van gemaakt, The Egg genaamd. Eiken Barnwood waarvan de gaten van de toogpennen opgevuld zijn met epoxy.
Een schitterend resultaat, nu in de collectie CASE en exclusief verkrijgbaar bij Kees Verhouden Meubelen.

barnwood

Maten
Verkrijgbaar in de volgende maten:
240 x 130
260 x 130
260 x 140
280 x 130
280 x 140
300 x 140
320 x 140
In noten eiken noestig, eiken premium, noten noestig, noten premium, noten Tommy Tree, Barnwood mat en Barnwood Hoogglans

Prijs vanaf
Deze tafel is verkrijgbaar vanaf € 3530,-

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tafels  kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u een plattegrond van de ruimte en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.