De Toekomst Twice-082 relaxfauteuil

Materialen Leder, Stof
Merk De Toekomst
Ontwerper Sitting Vision Designteam
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Twice 082 en Twice 082+

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

De Twice fauteuils hebben veel mogelijkheden. Voor een volledig overzicht klikt u op Technische details TW082.

Er is ook een grote keuze aan voeten voor relaxfauteuils van de Toekomst. Klik voor een volledig overzicht op Voeten Relaxfauteuils de Toekomst.

Bekleding

Leverbaar in leder: Runner, Semira, Afrika, Vintage, Ultra, Oslo, Rancho, Supreme, Oasis, Royal, Puur, Moreno.
Leverbaar in stof: De Toekomst en Dinamica Classica.
Ook leverbaar in stoffen van de topfabrikant de Ploeg.

Prijs

We hebben in onze woonwinkel een Twice 082 in de maat Small in de kleur Ultra kleur 13 met RVS voet 86 (stervoet). De prijs hiervan is € 3655,-.
Ook hebben we een Twice 082+ staan XL met een voetklepverlenging van +8 cm, een extra hoge rug, in een combinatie leder Ultra 09 aan de buitenzijde en een Panama 46 aan de binnenzijde. Voet is nr 42 in zwart. De prijs is € 4437,-.

Onderhoud

Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.