Bree’s New World Twinny salontafel

Materialen Eiken, Fenix, HPL, Keramiek, Noten
Merk Bree’s New World
Ontwerper Bree’s New World Designteam
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Twinny

De Twinny salontafels van Bree’s New World, een speelse ‘salontafeltweeling’ die moeiteloos hun weg vinden in menig moderne huiskamer. Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch. In bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny’s zich wel thuis. De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny’s te combineren zijn, geven u als klant alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. Het minimalistische, metalen draadframe houdt het geheel daarentegen toch ruimtelijk.

De salontafels Twinny hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny’s zijn naast als set, ook als losse salontafel leverbaar.

Na de introductie van de set salontafels is ‘de Twinny familie’ inmiddels flink uitgebreid, zowel in materialen als in type tafeltjes. Zo bevat de Bree’s New World collectie inmiddels ook een set bijzettafels, banktafeltje, XL salontafel met lectuurbak, bureautafeltje en een kleinere, hogere salontafel Twinny (Twinny Top).

Specificaties

Onderstel: RVS of zwart geëpoxeerd
Materialen tafelblad: Ceramistone, Desktop (20mm), FenixNTM (*) (20mm), HPL (20mm) of houtfineer (20mm)
Ceramistone: Basalt black, basalt grey, cement, iron corten, iron grey en iron moss
Desktop: Charcoal of mushroom
FenixNTM: Antraciet 0724, cacao 0749, grijs 0725, taupe 0718, wit 0029 of zwart 0720
HPL: Plastica agaat grijs 0027 GA, Plastica alu grijs 0026 GA, Plastica brons 0794 GA, Arpa porfido nero 3329, Arpa Kér pulpis dark 3446 of Arpa Kér pulpis light 3447
Houtfineer: Eiken of noten (stervorm)
Afmetingen: Afmetingen (cm) van respectievelijk de grote en kleine salontafel uit de set salontafels Twinny. Lengte: 95,5 / 87. Breedte: 85,8 / 78,1. Hoogte: 37 / 32

Prijs

Vanaf € 429,- in HPL

Fenix (*)

FENIX, de innovatieve materiaal van Arpa Industriale, hebben een revolutie teweeg gebracht in de wereld van interieurontwerp. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn, als allerbelangrijkste, tevens hightech materialen, uniek gemaakt door hun eigenschappen.

Fenix heeft deze eigenschappen door het ondergaan van een specifieke reeks processen, inclusief een meerlaagse coating en het gebruik van een nieuwe generatie acrylhars, wat wordt gehard en bevestigd via een proces van uitharding met elektronenstralen. Met een lage reflectie van licht is hun oppervlak uiterst opaak, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk.

Fenix materialen zijn uiterst bestand tegen krassen, afschuring, droge hitte, zure oplosmiddelen en huishoudelijke reagentia. FENIX-oppervlakken hebben een unieke niet-poreuze externe laag, waardoor het materiaal netjes kan blijven met eenvoudige, dagelijkse verzorging en reinigingsmethoden. Ze zijn tevens geschikt voor contact met voedsel.

De belangrijkste eigenschappen van Fenix

1) lage lichtreflectie, uiterst mat oppervlak
2) zacht aanvoelend
3) anti-vingerafdruk
4) thermische herstelling (of met wonderspons) van zeer kleine oppervlakkige krasjes,

Pas wel op met hete pannen, Fenix bladen zijn niet hittebestendig. Gebruik daarom dus altijd een onderzetter voordat je een hete pan op het blad zet.