Wall

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Wandmeubel/boekenkast/audio Wall

De serie Wall onderscheidt zich door zijn robuuste maar ruimtelijke uitstraling.
De schuifdeuren hebben een bijzonder draaimechanisme. In de kast zit een praktisch TV paneel voor de montage van een TV steun en het onzichtbaar weg kunnen werken van de snoeren. Verder heeft het wandmeubel laden met een druksysteem en verlichting.

Prijsindicatie
Deze kast is te zien in onze woonwinkel. Deze is als volgt uitgevoerd: Met stelplint en achterwand, 5 vakken breed in MDF matlak en 2 deuren in noten high gloss met grepen. Een Pegase Softclose sluitsysteem en 4 laden met touch systeem. Uiteraard kan deze kast ook uitgevoerd worden met MDF deuren in plaats van noten deuren. Dat geeft een minderprijs. Prijs zoals getoond: € 8295,-.

Materialen
De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.

Mogelijkheden
Deze serie kan in iedere gewenste maat; lengte, hoogte, diepte. Er is keuze uit open vakken, deuren, glasdeuren, TV deuren, schuifdeuren, laden en kleppen. Het wandmeubel staat op een stelplint en is volledig demontabel.

Uitvoeringen
U mag zeggen hoe groot de kast mag worden en hoe deze er uit moet zien! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! U ontwerpt bij ons uw eigen Case designkast!
in onze woonwinkel staat deze kast in de maat 318 x 216 x 37 in MDF matlak met noten houten schuifdeuren.

Vragen?
Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Meer inspiratie?
Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies
Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.