Ztahl

ZTaHL is elke dag bezig met wat ze graag maken: design verlichting met staal. Robuust en stijlvol. Eigentijds en klassiek. Zij maken wat ze maken: zij maken ZTaHL.

ZTaHL

ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een Nederlands bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Hun kennis en ervaring met het bewerken van metaal zetten ze nu in voor het maken van een mooie collectie verlichting.

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Zij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw product.


ZTAHL is al ruim 20 jaar producent van handgemaakte stalen designlampen. Alle collecties worden in eigen huis bedacht en ontworpen. De lampen zijn vervaardigd uit staal en volledig handgemaakt. Vakmanschap staat centraal in het bedrijf en dit wordt bevestigd door het toevoegen van op maat gemaakte lampen. Zij bieden u de oplossing voor uw persoonlijke wensen en vertalen deze naar een unieke maatwerklamp.

Design lampen

De volledige collectie is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en zwart staal. Naast de RAL-kleuren werken zij ook met eigen kleuren die in samenwerking met hun eigen poedercoaters zijn ontwikkeld. Verder biedt Ztahl de mogelijkheid om vloerlampen met of zonder kapjes te leveren. Een vloerlamp met kap kan geleverd worden in diverse materialen. De binnenkant van de lampenkappen is wit, behalve de kap Chintz zwart, deze lampenkap heeft een gouden binnenkant.

ZTaHL van Dijkos biedt u een unieke lampencollectie die u nergens anders zult vinden. Geïnspireerd door al wat er om hen heen gebeurt, creëren de ervaringsrijke medewerkers van Dijkos prachtige verlichtingsvormen met staal als hoofdingrediënt. Stijlvol en robuust. In de ZTaHL collectie ontdekt u een eigenzinnig design dat niet alleen fungeert als blikvanger in een modern interieur, maar ook iedere klassieke woonstijl vervolmaakt.

Materiaal en kwaliteit

Tijdens de productie wordt er voor ZTaHL verlichting uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam roestvrij staal (RVS). RVS behoudt de kwaliteit en is bovendien een sterk en onderhoudsvrij materiaalsoort. Naast RVS wordt gebruik gemaakt van andere duurzame materiaalsoorten zoals hout. Door deze materiaalcombinatie weet dit sterke verlichtingsmerk ook de laatste modetrends in hun lampen vorm te geven.

ZTaHL staat voor sterke kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen worden alle producten met de hand gemaakt. Van het ontwerpen tot in perfectie lassen, de medewerkers van Dijkos zijn pas tevreden als hun klanten dat zijn. Maar daar houdt het niet op. Telkens weer weten de lampen u te imponeren door de bijzondere en stijlvolle uitstraling.

Of u nu een tafellamp, een wandlamp, een hanglamp of een vloerlamp zoekt, iedere lampsoort is sterk vertegenwoordigd in de staaldesign collectie van ZTaHL. Er is aan iedere woonstijl gedacht.

U bent van harte welkom om in de showroom de collectie van Ztahl te komen bekijken. Onze specialisten geven u graag advies.