Zwevend TV meubel op maat

Een zwevend TV meubel, dat klinkt als magie. Het effect van zo’n zwevend tv meubel aan de muur is dan ook heel bijzonder en ruimtelijk. Wij ontwerpen graag samen met u de kast van uw dromen en onze meubelmakers staan te popelen om deze te mogen maken.

Zwevend TV meubel op maat

Zwevend Soundbar meubel Spectral dicht

Een zwevend TV meubel, dat klinkt als magie. Het effect van zo’n zwevend tv meubel aan de muur is dan ook heel bijzonder en ruimtelijk. Een zwevende TV kast ontwerp je niet zomaar. Belangrijke vragen hierbij zijn: wat komt er in en op te staan? Wat is de randapparatuur en hoeveel kabels moeten uit het zicht verdwijnen? Hoeveel gewicht moet de kast kunnen dragen? En hoe sterk is de muur, is het een binnen- of een buitenmuur? Naast ons private label CASE hebben we ook de collecties van Spectral en Interstar in huis.

Zwevend Soundbar meubel Spectral open

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Waarbij we natuurlijk ook rekening houden met de gewenste afmetingen, indeling en afwerking. Zo ontwerpen we samen de zwevende TV kast die precies bij u past. Ook is het mogelijk om speakers of een soundbar op een elegante wijze weg te werken in het TV meubel. We kunnen deur- of klepfronten bekleden met verschillende kleuren speakerdoek. Voor het wegwerken van alle kabels achter uw TV hebben we ook een betaalbare oplossing. Een TV paal hoeft u niet aan de muur te bevestigen. Enkel een rond gat van 6 cm in het bovenblad van de kast en het draaiklos bevestigen op de onderste plank in de kast. De onhandige bossen kabels zijn weggewerkt. Mooi, eenvoudig en snel.

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren. Uiteraard zijn glazen bovenbladen, keramiek of Dekton ook mogelijk. Kijk voor een volledig overzicht van de tv meubelen op maat op de pagina TV meubels.

TV wandkast met sfeerhaard op maat CASE collectie

TV wandkast met sfeerhaard

In onze woonwinkel hebben we grote stalen van de meest actuele RAL, Sikkens en NCS kleuren. Deze mag u mee naar huis nemen om daar in uw eigen omgeving de juiste kleur te bepalen.

Kom naar Oirschot en laat u inspireren in onze woonwinkel. Kees ontwerpt graag samen met u de kast van uw dromen en onze meubelmakers staan te popelen om deze te mogen maken. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken zodat Kees alle tijd voor u vrij kan maken.

Wandmeubel totale lengte 3,50 meter titanium

Wandmeubel totale lengte 3,50 meter