Bert Plantagie Barkrukken

Verrassend comfortabel zitten op hoog niveau

Bert Plantagie Barkrukken

Waar in huis zit u het vaakst? Waar eet, werkt, lacht en deelt u? Het kloppend hart van uw woning bestaat vaak uit een tafel met een aantal stoelen. Tegenwoordig verplaatst dit middelpunt zich steeds vaker richting de (open) keuken. En dan is het niet meer altijd een “gewone tafel met stoelen”, maar een bar met barkrukken. De bar is vaak een verlengde van een kookeiland, zodat we er gezellig bij zitten als er gekookt wordt. Maar natuurlijk kunt u ook een losse bartafel in de keuken plaatsen. En hoe kunt u deze beter en mooier aanvullen dan met de bert plantagie barkrukken?

De design barkrukken zijn verkrijgbaar in 2 vaste zithoogtes (ca. 66 en 81 cm), passend bij de lage- en hoge bartafels van bert plantagie. Ook kunnen sommige barkrukken op een voor u juiste hoogte besteld worden, bijvoorbeeld voor bij een bestaand aanrechtblad bij uw keuken. Wij adviseren u daar graag in.


Bert Plantagie barkrukken - Hoogwaardig design en comfort

bert plantagie is de onbetwiste stoelenspecialist. Zo ook bij de hoogwaardige design barkrukken. U zult ontdekken: ook hier kunt u urenlang op vertoeven. Bijna alle bert plantagie barkrukken zijn namelijk voorzien van een comfortabele rugleuning. Hierdoor zit u net zo lekker, als op een ‘gewone eetkamerstoel’. Logisch, want stoelen als Kiko, Flip en Daisy zijn ook verkrijgbaar als barkruk.

Uiteraard kunt u al deze hoogwaardige barkrukken laten stofferen in leer, stof of een combinatie ervan. Het frame wordt standaard geleverd in BP100 antraciet, maar daarnaast heeft u de keuze uit een groot assortiment standaard en niet standaard bert plantagie lakkleuren. En u kunt het nog meer "uw barkruk" laten maken door middel van sierstiksels, knopen en/of ingetrokken naden. Make it yours!

Ontdek onze collectie moderne barkrukken in onze brandstore XL

Qua materiaal-, stof- en kleurkeuze is er ontzettend veel mogelijk bij de barkrukken van bert plantagie. In onze showroom hangen alle mogelijke kleurstalen leder en stof en uiteraard hebben we de lakkleuren voor het frame. Ook zijn persoonlijke afwerkingen als een ingetrokken naad of sierknopen mogelijk. Alle barkrukken worden handgemaakt (in Europa) van alleen natuurlijke materialen.

U kunt alle actuele modellen bekijken in onze bert plantagie brandstore XL in Oirschot. Kiest u bijvoorbeeld voor de kleurrijke en luchtige Kiko barkruk of Kiko plus barkruk? Of gaat u voor de Flip barkruk met of zonder armleuningen? De ontwerper van de Flip is Jan Dijkstra.

In de brandstore XL kunt u alle actuele modellen ontdekken en meteen proefzitten. Ontdek welke barkruk het beste aansluit bij uw woonwensen. Onze interieurspecialisten helpen u graag met een passend advies op maat! Op een groot scherm in ons Brandstore XL atelier kunnen we de varkrukken uiteraard ook combineren. 

Maak kennis met het vakmanschap van Bert Plantagie

Ontdek ook de andere meubels van bert plantagie. Maak bijvoorbeeld uw bar compleet met een bijpassende bartafel van deze topdesigner. Als grootste brandstore van Zuid-Nederland, vindt u bij ons altijd de actuele collectie met de nieuwste modellen van dit topmerk.