Contact

Onze woonwinkel is van dinsdag tot en met zondag met of zonder afspraak geopend. Voor maatwerk uit onze eigen CASE collectie verzoeken wij u zeker een afspraak te maken. Wij kunnen dan alle tijd en aandacht voor u vrijmaken.

Contact opnemen en onze woonwinkel bezoeken

Onze woonwinkel is van dinsdag tot en met zaterdag met of zonder afspraak geopend. Voor maatwerk uit onze eigen CASE collectie verzoeken wij u zeker een afspraak te maken. Wij kunnen dan alle tijd en aandacht voor u vrijmaken. Bel naar 0499-574152, mail naar info@verhouden.nl of maak online een afspraak op deze pagina. U bent van harte welkom!

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden in Oirschot. De Bestseweg gaat “op de schop”. Dit duurt van 24 april tot en met 17 juli. Er is vanuit Oirschot-centrum een omleidingsroute ingesteld naar de Industrieweg die wordt aangegeven met gele borden. Vanuit Best zijn we normaal bereikbaar. 

Advies aan huis
Ontvangt u liever een adviseur aan huis? Dat kan! Elma, Sylvia of Hilde komen graag bij u thuis langs voor een passend advies op maat. Neem contact met ons op (0499-574152).

Personal Shopping
Wilt u liever op afspraak langskomen? Dat kan! Plan dan online of telefonisch via 0499-574152 een afspraak voor Personal Shopping. Tijdens deze afspraak kunt u in alle rust onze woonwinkel bezoeken en u laten adviseren door één van onze interieurspecialisten. Wij helpen u graag de totaaloplossing voor uw woon- en eetkamer op MAAT te creëren. Als u een afspraak in de avonduren wilt maken, bel ons dan even op 0499-574152 of stuur een mail naar info@verhouden.nl. Parkeren kan bij ons gratis, voor de deur.

Aanvragen met betrekking tot herstofferen
Wij krijgen vaak de vraag of wij stoelen, banken en fauteuils opnieuw kunnen stofferen. Dit is toch een hele andere tak van sport en hiervoor moeten wij u doorverwijzen naar een professionele stoffeerder bij u in de buurt.

Aanvragen met betrekking tot doppen en wieltjes
Nieuwe (vilt)dopjes voor de stoelen van Bert Plantagie kunt u rechtstreeks bestellen op de serviceshop.
Voor andere doppen, voetjes, wielen of glijders verwijzen wij naar Vloerglijders.nl, Scratchnomore of  Floorfriendly.

Aanvragen met betrekking tot opnieuw lakken van uw bestaande meubels
Hiervoor kunt u contact opnemen met Interieurspuiterij Reijnders in Son. Deze staat voor professioneel interieurspuitwerk voor bedrijven en particulieren.

Contact opnemen
Heeft u een vraag aan Kees over een bepaald product uit onze collectie? Vul dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 24 uur antwoord. Voor een persoonlijke offerte op maat nodigen wij u graag uit onze woonwinkel. Voor maatwerk uit onze eigen CASE collectie verzoeken wij u zeker een afspraak te maken.


    Uw gegevens worden beveiligd verzonden en met zorg behandeld.