Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u graag eens langskomen? Ons team van experts staat voor u klaar!

Contact opnemen

Nu we steeds meer tijd thuis doorbrengen, begint het wellicht te kriebelen om uw interieur aan te pakken. Onze woonwinkel is in deze bijzondere tijd normaal open en wij staan steeds voor u klaar. Wij zijn dinsdag (10:00-18:00) t/m zaterdag (10:00-17:00) geopend. Uw en onze gezondheid heeft topprioriteit en daarom hebben we vanuit de adviezen van het RIVM de nodige maatregelen getroffen zodat u veilig onze woonwinkel kunt bezoeken.

Personal Shopping
Wilt u liever op afspraak langskomen of buiten de reguliere openingstijden? Dat kan! Plant u dan een online of telefonisch via 0499-574152 een afspraak voor Personal Shopping. Tijdens deze afspraak kunt u in alle rust onze woonwinkel bezoeken en u laten adviseren door één van onze interieurspecialisten. Wij helpen u graag de totaaloplossing voor woonkamer en keuken op MAAT te creëren. Als u een afspraak in de avonduren wilt maken, bel ons dan even op 0499-574152 of stuur een mail naar info@verhouden.nl. Parkeren kan bij ons gratis, voor de deur.

Contact opnemen
Heeft u een vraag aan Kees over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 24 uur antwoord. Voor een persoonlijke offerte op maat nodigen wij u graag uit onze woonwinkel.


     

    Uw gegevens worden beveiligd verzonden en met zorg behandeld.