Contact

Contact opnemen en onze woonwinkel bezoeken

Onze woonwinkel is van dinsdag tot en met zaterdag zonder afspraak geopend. Uw en onze gezondheid heeft topprioriteit en daarom hebben we vanuit de adviezen van het RIVM de nodige maatregelen getroffen zodat u veilig onze woonwinkel kunt bezoeken.
Op afspraak langs komen kan natuurlijk ook. Bel naar 0499-574152, mail naar info@verhouden.nl of maak online een afspraak op deze pagina. U bent van harte welkom!

Advies aan huis
Ontvangt u liever een adviseur aan huis? Dat kan! Elma, Sylvia of Hilde komen graag bij u thuis langs voor een passend advies op maat. Neem contact met ons op (0499-574152). Uiteraard nemen onze adviseurs bij een bezoek alle richtlijnen van het RIVM in acht.

Bezoek aan huis voor levering & montage
Bij het leveren en monteren staat ook uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Personal Shopping
Wilt u liever op afspraak langskomen? Dat kan! Plant u dan een online of telefonisch via 0499-574152 een afspraak voor Personal Shopping. Tijdens deze afspraak kunt u in alle rust onze woonwinkel bezoeken en u laten adviseren door één van onze interieurspecialisten. Wij helpen u graag de totaaloplossing voor uw woon- en eetkamer op MAAT te creëren. Als u een afspraak in de avonduren wilt maken, bel ons dan even op 0499-574152 of stuur een mail naar info@verhouden.nl. Parkeren kan bij ons gratis, voor de deur.

Aanvragen met betrekking tot herstofferen
Wij krijgen vaak de vraag of wij stoelen, banken en fauteuils opnieuw kunnen stofferen. Dit is toch een hele andere tak van sport en hiervoor moeten wij u doorverwijzen naar een professionele stoffeerder bij u in de buurt.

Aanvragen met betrekking tot doppen en wieltjes
Nieuwe (vilt)dopjes voor de stoelen van Bert Plantagie kunt u rechtstreeks bestellen op de serviceshop.
Voor andere doppen, voetjes, wielen of glijders verwijzen wij naar Vloerglijders.nl, Scratchnomore of  Floorfriendly.

Aanvragen met betrekking tot opnieuw lakken van uw bestaande meubels
Hiervoor kunt u contact opnemen met Interieurspuiterij Reijnders in Son. Deze staat voor professioneel interieurspuitwerk voor bedrijven en particulieren.

Contact opnemen
Heeft u een vraag aan Kees over een bepaald product uit onze collectie? Vul dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 24 uur antwoord. Voor een persoonlijke offerte op maat nodigen wij u graag uit onze woonwinkel.


    Uw gegevens worden beveiligd verzonden en met zorg behandeld.