Maatwerk design meubels

In onze meubelmakerij worden design meubels met het label CASE op maat gemaakt. U mag het zeggen want bij ons bent u de Créateur!

DESIGN MEUBELS & INTERIEURS OP MAAT

Vanaf 1985 maken wij met ons enthousiaste team vakmensen design meubels op maat. Naast onze woonwinkel (met gerenommeerde designmerken), hebben wij onze eigen meubelmakerij en spuiterij.

Wij leveren maatwerk, elk CASE meubel is een uniek exemplaar, dat u volledig naar uw wensen samenstelt. Niet is ons te gek en alles is mogelijk qua maatvoering, indeling en kleur. Bij ons bent u de créateur met uiteraard de creatieve vrijheid!

DESIGN MEUBELS: CASE COLLECTIE

Naast het maken van design meubels op maat voeren wij ook ons private label CASE. Deze design collectie bestaat uit TV meubels, kasten en tafels, die ook volledig naar uw smaak zijn aan te passen. Zo laat in Kees in onderstaande video zien hoe het proces verloopt bij het samenstellen van een CASE TV meubel:

ONTWERP EN ADVIES OP MAAT

Voor een ontwerp en advies op maat nodigen wij u graag op afspraak uit voor een bezoek aan onze inspirerende woonwinkel in Oirschot. Kees of Hilde inventariseren uw wensen en ontwerpen samen met u het meubel van uw dromen.

We krijgen veel aanvragen voor offertes voor maatwerk middels mail binnen. Uiteraard willen wij dat graag doen maar dan wel tijdens een gesprek. Een meubel op maat begint bij ons altijd met een persoonlijk gesprek in onze woonwinkel.

In onze winkel en onze CASE Experience kunt u tal van voorbeelden, mogelijkheden en oplossingen van afwerking en kleuren zien en dat praat veel gemakkelijker. Ook kunnen we u gedurende het gesprek voorzien van suggesties en tips. Prijsindicaties van verschillende typen kasten op maat zijn te vinden op deze site. Om een exacte prijsopgave te krijgen voor de door u gewenste CASE meubelen, nodigen wij u van harte uit in onze woonwinkel, dit gaat helaas niet middels mail.

Voor een meubel op maat adviseren wij wel om een afspraak te maken, zodat Kees of Hilde alle tijd voor u kunnen reserveren. Plan eenvoudig uw afspraak online. Als u een afspraak in de avonduren wilt maken, bel ons dan even op 0499-574152 of stuur een mail naar info@verhouden.nl.

Onze meubelmakers staan te popelen om het meubel voor u te mogen maken. En weet u wat ook leuk is? Ze komen het meubel ook zelf bij u thuis plaatsen. Dit doen ze met passie en trots!

Bewaren


MOGELIJKHEDEN MAATWERK DESIGN

Onze design Case meubels zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 2 houtsoorten (eiken, noten) al dan niet gecombineerd met gelakt MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in onze collectie. Neem onze kleurstalen gerust mee naar huis voor het bepalen van de juiste kleur.

Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren. Een bovenblad van glas, keramiek of Dekton behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Zo kunt u bij een design TV-meubel of design kast kiezen voor talloze indelingen: deurtjes, laden, kleppen, open vak. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes? U ziet er zijn genoeg mogelijkheden. Samen met u ontwerpen wij een kwaliteit design meubel waar u jarenlang plezier van heeft!