Maatwerk design meubels

In onze meubelmakerij worden design meubels op maat gemaakt voor u. Naast de CASE collectie zijn dit ook keukens, badkamers, kantoorinrichtingen, inloopkasten enz. U mag het zeggen want bij ons bent u de Créateur!

DESIGN MEUBELS & INTERIEURS OP MAAT

Vanaf 1985 maken wij met ons enthousiaste team vakmensen design meubels op maat. Naast onze woonwinkel (met gerenommeerde designmerken), hebben wij onze eigen meubelmakerij en spuiterij.

Wij leveren geen standaard maatwerk, elk meubel is een uniek exemplaar, dat u volledig naar uw wensen samenstelt. Niet is ons te gek en alles is mogelijk qua maatvoering, indeling en kleur. Bij ons bent u de créateur!

Bent u op zoek naar een design keuken of volledig interieur op maat? Ook dan bent u bij Kees Verhouden aan het juiste adres.

DESIGN MEUBELS: CASE COLLECTIE

Naast het maken van design meubels op maat voeren wij ook ons private label CASE. Deze design collectie bestaat uit TV meubels, kasten en tafels, die ook volledig naar uw smaak zijn aan te passen. Zo laat in Kees in onderstaande video zien hoe het proces verloopt bij het samenstellen van een CASE TV meubel:

ONTWERP EN ADVIES OP MAAT

Voor een ontwerp en advies op maat nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende woonwinkel in Oirschot. Kees inventariseert uw wensen en ontwerpt samen met u het meubel van uw dromen. Voor een meubel op maat adviseren wij wel om een afspraak te maken, zodat Kees alle tijd voor u kan reserveren. Plan eenvoudig uw afspraak online, ook in de avonduren.

Onze meubelmakers staan te popelen om het meubel voor u te mogen maken. En weet u wat ook leuk is? Ze komen het meubel ook zelf bij u thuis plaatsen. Dit doen ze met passie en trots!

Bewaren


MOGELIJKHEDEN MAATWERK DESIGN

Onze design meubels zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met gelakt MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in onze collectie. Neem onze kleurstalen gerust mee naar huis voor het bepalen van de juiste kleur.

Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren zonder meerprijs. Een bovenblad van glas, keramiek of Dekton behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Zo kunt u bij een design TV-meubel of design kast kiezen voor talloze indelingen: deurtjes, laden, kleppen, open vak. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes? U ziet er zijn genoeg mogelijkheden. Samen met u ontwerpen wij een kwaliteit design meubel waar u jarenlang plezier van heeft!

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.