Interieur adviseurs

Kees, Sylvia, Hilde en Elma staan met veel enthousiasme en profesionaliteit voor u klaar om u te voorzien van een interieuradvies op maat. Wij maken van meubels kopen een Feestje!

Interieur advies op maat

Onze woonwinkel in Oirschot staat voor sfeer, stijl, kwaliteit en een groot assortiment (maatwerk)meubelen. Kees, Sylvia, Hilde en Elma staan met veel enthousiasme en profesionaliteit voor u klaar om u te voorzien van een interieur advies op maat. Wij maken van meubels kopen een Feestje!

Als u een plattegrond met maten van de betreffende ruimte en de gebruikte kleuren meebrengt, eventueel ondersteund door foto’s, kunnen wij u optimaal adviseren. Voor maatwerk in kasten adviseren wij u een afspraak te maken met Kees of Hilde zodat zij alle tijd voor u kunnen reserveren. U kunt ook online een afspraak maken.

Nadat we uw wensen hebben geinventariseerd komen we voor een (totaal)inrichting ook graag bij u thuis kijken. Zaken als lichtinval, de gebruikte kleuren en materialen en combinaties hiervan zijn ook heel erg belangrijk bij het maken van de juiste keuzes.

Voor raamdecoratie kunnen we u ook adviseren. Wij hebben een zeer vakkundige partner met een uitbreide collectie in vloeren, raambekleding, binnenzonwering en buitenzonwering.


Naast de interieuradviseurs werken de volgende meubelmakers in onze eigen meubelmakerij: Corné Smetsers, Frans Sanders en Dolant Lemmens.