Projecten Particulier

We hebben recent een aantal mooie projecten mogen uitvoeren in binnen- en buitenland.

Projecten

Woonhuis in Liempde

In 2022 mochten we een woonhuis in Liempde re-stylen. Er is gekozen voor 2 banken Sand in een mooie Hallingdal stof. Dit is gecombineerd met 2 salontafels Fuse uitgevoerd met een noten premium blad en een Dekton Laurent blad. Het karpet van de Munk maakt het geheel af. In de keuken hebben we gekozen voor de stoelen Spargo met met eetbank Monica in een duo stoffering. In de TV kamer staan nu 2 relaxfauteuils Evolution van Gealux in het leder Dino.

Woonhuis in Amersfoort

In 2020 mochten wij in de serie Connect een TV dressoir en een dressoir vervaardigen.

Woonhuis in Best

Eind 2019 mochten wij een aantal mooi maatwerkkasten Connect vervaardigen en een mooie oplossing voor de TV en de open haard. Een schitterend geheel!

Woonhuis in Veghel

In het voorjaar van 2019 hebben wij een woonkamer mogen inrichten van klassiek naar eigentijds/modern, met behoud van enkele persoonlijke items.

Woonhuis in Oirschot

In de zomer van 2017 hebben wij samen met met een binnenhuisarchitect meerdere ruimtes in een woonhuis in Oirschot mogen inrichten.

Woonhuis in Nuenen

In de zomer van 2017 hebben wij een aantal (zit)meubelen mogen leveren in een schitterend verbouwd woonhuis in Nuenen.

Woonhuis in Eindhoven

In het voorjaar van 2016 mochten wij een Tommy Tree en 6 fauteuils Lounge plaatsen in Eindhoven.

Bed and Breakfast Provence

In de zomer van 2015 hebben wij een Bed and Breakfast met 4 gastenkamers ingericht in de Provence, Zuid Frankrijk. Alle (maatwerk)meubels, badkamermeubels, bed-achterwanden, kasten en pantry’s zijn door Kees en Judith Vervloet ontworpen en in onze meubelmakerij vervaardigd. In het onderstaande fotoalbum ziet u een impressie van deze schitterende kamers.

Ook de woonkamer in het privé gedeelte van de Bed and Breakfast hebben we ingericht. We hebben onder andere een grote tafel Tommy Tree in notenhout vervaardigd, een dressoir op maat en een TV kast met lift.

Woonboerderij in Nijmegen

Recent hebben we een project mogen uitvoeren in een verbouwde boerderij in de buurt van Nijmegen. Het pand bestaat uit 8 kamers, waarvan 4 slaapkamers, en meerdere badkamers. We hebben de keuken gemaakt, alle kasten in de bijkeuken, in de woonkamer in de slaapkamers, alle inloopkasten en alle badkamers. Het ontwerp is van Judith Vervloet.


Woonboerderij in Oirschot

In deze gezellige woonboerderij in Oirschot hebben we de eethoek met blad a la Tommy Tree (let ook op het notenhout aan het plafond), de relaxfauteuils en een heel bijzonder TV meubel mogen leveren.