Bert Plantagie Stoelen

Wanneer u bert plantagie design stoelen in huis haalt bent u gegarandeerd zeker van ultiem zitcomfort en topkwaliteit.

Wanneer u bert plantagie design stoelen in huis haalt bent u gegarandeerd van ultiem zitcomfort en topkwaliteit van Nederlandse bodem! Ze zijn niet voor niets een echte stoelenspecialist. In onze brandstore vindt u naast een uitgebreide collectie design eetkamerstoelen, ook comfortabele fauteuils en eigentijdse barkrukken. Elk bert plantagie meubel is maatwerk, zodat het altijd in uw interieur past.


Kom proefzitten

We hebben de actuele collectie eetkamerstoelen van Bert Plantagie in onze brandstore XL staan. Uiteraard kunnen we ook alle mogelijke bekledingsmogelijkheden laten zien. We nodigen u graag uit om te komen proefzitten!

Bert Plantagie stoelen met personalisatieopties

De stoelen van bert plantagie worden geroemd vanwege hun comfort. Ze zijn gewild vanweg hun design en geschikt voor iedereen vanwege hun vele personalisatieopties. Ze worden ontwikkeld in zogenaamde families, waardoor hun aanbod uiterst volledig is en u haast eindeloos kunt variëren, terwijl uw interieur een eenheid blijft.

Van sommige eetkamerstoelen zijn ook barkrukken, eetkamerbanken en fauteuils ontwikkeld. Van de stoel Flip hebben we ook een barkruk Flip in de collectie en van de Kiko hebben we een Kiko Plus een barkruk Kiko, een eetkamerbank en een fauteuil. De Maple heeft een eetkamerbank en de Duo en de Spargo hebben een barkruk en een eetkamerbank.

Stof, leder of een duo stoffering

Qua bekleding kunt u kiezen tussen leder en/of stof. Een duo stoffering (bijvoorbeeld, leder op de zitting en stof op de rug) geeft een mooie warme uitstraling.

2 leerkwaliteiten

bert plantagie heeft 2 verschillende leersoorten in de collectie. De gebruiksvriendelijke Tendens in een trendkleur, voor intensief gebruik en een meer open leersoort (Rancho, Raw, Bold en Elba) waarin de sporen van het leven zelf nog zichtbaar zijn. Dit leer is meer geschikt voor luxe gebruik.

Stoffen van gerenommeerde leveranciers

De Ploeg, Kvadrat en Textafoam zijn betrouwbare stoffenleveranciers waar bert plantagie al jaren mee samenwerkt. Zij leveren prachtige stoffen. De laatste jaren is er een flinke ontwikkeling geweest in het fabriceren van stoffen. Er is een keurmerk voor materialen die bestaan voor tenminste 50% uit bestanddelen die gerecycled, recyclebaar en/of gecertificeerd duurzaam zijn.

Duurzaamheid

Ton-sur-Ton combinaties

Bij vrijwel elke stof- en leerkleur uit het assortiment biedt bert plantagie een passende lakkleur aan ten behoeve van het frame. Dit maakt de mooiste ton-sur-ton combinaties mogelijk. Het brede kleurenpalet zorgt er bovendien voor, dat de producten perfect af te stemmen zijn op andere aspecten van het interieur. Het op kleur brengen van het frame wordt gedaan met de zogenaamde poedercoating technologie. Dit is een milieuvriendelijke manier van conserveren omdat hierbij geen schadelijke stoffen vrijkomen. De CO2 uitstoot is minimaal en er blijft geen residu achter.