Bert Plantagie eetkamerstoelen

Wanneer u bert plantagie design stoelen in huis haalt bent u gegarandeerd zeker van ultiem zitcomfort, duurzaamheid en topkwaliteit.

Bert Plantagie eetkamerstoelen

Wanneer u bert plantagie eetkamerstoelen in huis haalt bent u gegarandeerd van ultiem zitcomfort en topkwaliteit van Nederlandse bodem! Dit merk is niet voor niets een echte stoelenspecialist. In onze brandstore vindt u naast een uitgebreide collectie comfortabele design eetkamerstoelen, ook fauteuils en eigentijdse barkrukken. Elk bert plantagie meubel is maatwerk, zodat het altijd in uw interieur past en lang tafelen een feest wordt. Bert Plantagie werk samen met designers als: Stefan Steenkist, Thijs Smeets, Hans Daalder, Frans Schrofer. 

We hebben alle mogelijke leer- en stofstalen in huis, zodat we uw persoonlijke wensen kunnen verwezenlijken. We kunnen uw meubel ook configureren op onze bert plantagie meubelconfigurator.


Bert Plantagie Stoelen: luxe en ergonomisch zitgenot bij Kees Verhouden Meubelen

We hebben de actuele collectie eetkamerstoelen van het oer Hollandse merk Bert Plantagie in onze brandstore XL staan. Uiteraard kunnen we ook alle mogelijke bekledingsmogelijkheden laten zien en configureren. We nodigen u graag uit om te komen proefzitten en Make it Yours!

Bert Plantagie stoelen met personalisatieopties

Bert Plantagie werkt nauw samen met topontwerpers als Roderick Vos, Hans Daalder, Stefan Steenkist en Thijs Smeets. Zij vertalen de trends op geheel eigen wijze in een actuele collectie met bijzondere en aansprekende creaties.

De tijdloze stoelen van bert plantagie worden geroemd vanwege hun comfort. Ze zijn gewild vanweg hun design en geschikt voor iedereen vanwege hun vele personalisatieopties. Ze worden ontwikkeld in zogenaamde families, waardoor hun aanbod uiterst volledig is en u haast eindeloos kunt variëren, terwijl uw interieur een eenheid blijft.

Van sommige eetkamerstoelen zijn ook barkrukken, eetkamerbanken en fauteuils ontwikkeld. Van de stoel Flip hebben we ook een barkruk Flip in de collectie en van de Kiko hebben we een Kiko Plus een barkruk Kiko, een eetkamerbank en een fauteuil. De Maple heeft een eetkamerbank en de Duo en de Spargo hebben een barkruk en een eetkamerbank.

Stof, leder of een duo stoffering

Qua bekleding kunt u kiezen tussen leder en/of stof. Een duo stoffering is ook mogelijk. Een beklede armleuning is uiteraard ook mogelijk.

"Duo stoffering" is een term die in de context van meubel- en stofferingindustrie wordt gebruikt en verwijst naar een bekledingstechniek waarbij twee verschillende soorten stoffen worden gecombineerd op één meubelstuk. Deze techniek wordt vaak toegepast op banken, fauteuils of stoelen om een interessant en visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren.

Bij duostoffering kunnen bijvoorbeeld twee complementaire kleuren of texturen worden gebruikt om een contrastrijk uiterlijk te bereiken. Het kan ook betrekking hebben op het gebruik van twee verschillende materialen, zoals leer en stof, om zowel comfort als esthetiek te combineren.

2 leerkwaliteiten

bert plantagie heeft 2 verschillende leersoorten in de collectie. De gebruiksvriendelijke Tendens in een trendkleur, voor intensief gebruik en een meer open leersoort (Rancho, Raw, Bold en Elba) waarin de sporen van het leven zelf nog zichtbaar zijn. Dit leer is meer geschikt voor luxe gebruik.

Stoffen van gerenommeerde leveranciers

De Ploeg, Kvadrat en Textafoam zijn betrouwbare stoffenleveranciers waar bert plantagie al jaren mee samenwerkt. Zij leveren prachtige stoffen. De laatste jaren is er een flinke ontwikkeling geweest in het fabriceren van stoffen. Er is een keurmerk voor materialen die bestaan voor tenminste 50% uit bestanddelen die gerecycled, recyclebaar en/of gecertificeerd duurzaam zijn.

Duurzaamheid

Ton-sur-Ton combinaties

Bij vrijwel elke stof- en leerkleur uit het assortiment biedt bert plantagie een passende lakkleur aan ten behoeve van het frame. Dit maakt de mooiste ton-sur-ton combinaties mogelijk. Het brede kleurenpalet zorgt er bovendien voor, dat de producten perfect af te stemmen zijn op andere aspecten van het interieur. Het op kleur brengen van het frame wordt gedaan met de zogenaamde poedercoating technologie. Dit is een milieuvriendelijke manier van conserveren omdat hierbij geen schadelijke stoffen vrijkomen. De CO2 uitstoot is minimaal en er blijft geen residu achter.

Voorbereidingen voordat u een stoel gaat kopen

Comfort: Probeer de stoel rustig uit voordat u deze koopt. Bij proefzitten trekt u uw jas uit. Let op het comfort van de zitting en de rugleuning. Overweeg ook of de stoel voldoende ondersteuning biedt aan uw rug en zitvlak. Een goede stoel moet comfortabel zijn voor langdurig gebruik.

Ergonomie: Kies een stoel die ergonomisch is ontworpen. Dit betekent dat de stoel is aangepast aan de natuurlijke houding van het lichaam om spanning en vermoeidheid te verminderen. Een ergonomische stoel ondersteunt een goede lichaamshouding en kan rugklachten voorkomen.

Materiaal en duurzaamheid: Controleer het materiaal van de stoel op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Stoelen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, metaal, kunststof of gestoffeerd materiaal. Kies een materiaal dat past bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Stijl en esthetiek: Overweeg de stijl van de stoel en hoe deze past bij de rest van uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, vintage of eigentijdse uitstraling, kies een stoel die past bij uw persoonlijke smaak en de inrichting van de ruimte.

Afmetingen: Zorg ervoor dat de afmetingen van de stoel geschikt zijn voor de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Te grote of te kleine stoelen kunnen de balans van een kamer verstoren.

Functionaliteit: Overweeg de functionaliteit van de stoel. Moet het bijvoorbeeld stapelbaar zijn, verrijdbaar met wieltjes, met viltdoppen, draaibaar of juist vast? Denk na over hoe u de stoel gaat gebruiken en of het aan uw specifieke behoeften voldoet.