Bert Plantagie Barkrukken

Verrassend comfortabel zitten op hoog niveau

Bert Plantagie Design Barkrukken

bert plantagie is de onbetwiste stoelenspecialist. Zo ook bij de barkrukken. U zult ontdekken: ook hier kunt u urenlang op vertoeven. Bijna alle bert plantagie barkrukken zijn namelijk voorzien van een comfortabele rugleuning. Hierdoor zit u net zo lekker, als op een ‘gewone eetkamerstoel’.

De barkrukken zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes, passend bij de lage- en hoge bartafels van bert plantagie. Ook kunnen de barkrukken op maat besteld worden, bijvoorbeeld voor bij een bestaand aanrechtblad bij uw keuken.


Bert Plantagie barkrukken in onze Brandstore

Qua materiaal-, stof- en kleurkeuze is er ontzettend veel mogelijk bij de barkrukken van bert plantagie. Kiest u bijvoorbeeld voor de kleurrijke en luchtige kiko barkruk of kiko plus barkruk. Of juist voor de handige draaizitting op de barkruk Hopper? Ook zijn persoonlijke afwerkingen als een ingetrokken naad of sierknopen mogelijk. Alle barkrukken worden handgemaakt (in Nederland) van alleen natuurlijke materialen.

Wanneer u twijfelt, kunt u ook alle modellen bekijken in onze bert plantagie brandstore in Oirschot

In de brandstore kunt u alle modellen ontdekken en gelijk proefzitten. Ontdek welke barkruk het beste aansluit bij uw woonwensen. Onze interieurspecialisten helpen u graag met een passend advies op maat!

Bert Plantagie Collectie bij Verhouden Meubelen

Ontdek ook de andere meubels van bert plantagie. Maak bijvoorbeeld uw bar compleet met een bijpassende bartafel van deze topdesigner. Als grootste brandstore van Zuid-Nederland, vindt u bij ons altijd de actuele collectie met de nieuwste modellen van dit topmerk.