Cloak Banken

Strak en puur vormgegeven banken met ultiem comfort

Cloak Design Banken

Puur in comfort, in eenvoud en in kwaliteit. Dat zijn dé kenmerken van een Cloak bank. Met elegante, ranke lijnen en strakke vormgeving vormt elke Cloak bank een tijdloos meubel. Op het oog ingetogen, in de praktijk heerlijk rustgevend en hoogwaardig comfort. Bovendien vormt het een ware blikvanger in uw interieur.

De letters H en v in de bedrijfsnaam Havee staan voor de initialen van de oprichter van het bedrijf: Herman Veldhuizen Sr. Hij was beeldhouwer in de meubelindustrie en startte in 1956 met het vervaardigen van fauteuils, voetenbankjes en kloostertafels. Later kwamen daar ook garnituren bij, d.w.z. een set van twee crapauds (armfauteuils), een tafel en vier huiskamerstoelen.

De Havee Design Studio werkt o.a. samen met ontwerper Hans Daalder (design collectie Cloak). De ontwerpen worden uitgewerkt, de rompen vervaardigt en gezamenlijk wordt beoordeeld en bepaald welk type koudschuim erop moet. Het eigen atelier verzorgt de stoffering van de lopende en nieuwe modellen. Na het stofferen worden de banken vervolgens afgemonteerd.

 


De collecties van Cloak

Tot 2005 produceerde Havee enkel meubels die verkocht werden binnen de huiscollecties van de betere meubelspecialist. Daarna sloeg het bedrijf een andere weg in. Het ontwikkelde een eigen label met een drietal designcollecties: Lookline en de eerder vermeldde Cloak en Moduss. Deze zitmeubelen hebben alle een hoogwaardig comfort en een eigen stijl. Havee werkt daarbij uitsluitend met kwaliteitsstoffen, en mooie leersoorten. Die kwaliteit kunt u zelfs aan de onderkant van de meubels zien, want waar andere bedrijven hun meubels ‘afdoeken’, laat Havee die bewust open. De klant kan daarmee de kwaliteit zien welke hij koopt.

Dat meedenken met de klant resulteerde overigens ook in de ontwikkeling van het afneembare bekledingssysteem, waarvan Havee Europees octrooihouder is. Ideaal om uw bank een nieuwe look te geven, of bij beschadiging ervan. Uiteraard wordt ook het milieu ontlast wanneer u uw romp hergebruikt. Havee Meubelen mag dan 10 jaar garantie geven op hun meubelen, soms bent u gewoon weer aan iets nieuws toe. De inspirerende collecties designmeubelen van Havee bieden u volop keus.

Uw Cloak Design Bank op maat gemaakt

Elk zitmeubel uit de Cloak collectie staat voor uniek design en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De banken zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, diverse afwerkingen en zijn geheel naar wens samen te stellen met leder of stoffen van topfabrikanten als De Ploeg en Kvadrat. Uw uiteindelijk keuze wordt voor u op maat gemaakt in de meubelfabriek op Nederlandse bodem. Daarbij krijgt u 10 jaar garantie op de constructie. 

Cloak banken bij Verhouden Meubelen

Vanaf het prille begin zijn wij, Kees Verhouden Meubelen, trotse dealer van Cloak. Kom proefzitten en ontdek de meest complete collectie Cloak banken in onze woonwinkel in Oirschot!

Naast Cloak banken hebben wij ook een grote collectie design banken van merken als bert plantagie, Pode by Leolux en Passe Partout in huis.