Cloak Banken

Strak en puur vormgegeven banken met ultiem comfort

Cloak Design Banken

Puur in comfort. Puur in eenvoud. Puur in kwaliteit. Dat zijn dé kenmerken van een Cloak bank. Met elegante, ranke lijnen en strakke vormgeving vormt elke Cloak bank een tijdloos meubel. Op het oog ingetogen, in de praktijk heerlijk rustgevend en hoogwaardig comfort. Bovendien vormt het een ware blikvanger in uw interieur.


Uw Cloak Design Bank op maat gemaakt

Elk zitmeubel uit de Cloak collectie staat voor uniek design en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De banken zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, diverse afwerkingen en zijn geheel naar wens samen te stellen met leder of stoffen van topfabrikanten als De Ploeg en Kvadrat. Uw uiteindelijk keuze wordt voor u op maat gemaakt in de meubelfabriek op Nederlandse bodem. Daarbij krijgt u 10 jaar garantie op de constructie. 

Cloak banken bij Verhouden Meubelen

Vanaf het prille begin zijn wij, Kees Verhouden Meubelen, trotse dealer van Cloak. Kom proefzitten en ontdek de meest complete collectie Cloak banken in onze woonwinkel in Oirschot!

Naast Cloak banken hebben wij ook een grote collectie design banken van merken als bert plantagie, Pode by Leolux en Passe Partout in huis.