De Toekomst eetkamerstoelen

Het bedrijf De Toekomst heeft naast relaxfauteuils ook eetkamerfauteuils in de collectie.

Eetkamerstoelen van de Toekomst

Naast relaxfauteuils heeft het merk de Toekomst ook eetkamerfauteuils in de collectie. Deze zijn verkrijgbaar in leder en/of stof. In veel gevallen is het ook mogelijk om er wielen onder te plaatsen of een draaibaar frame.

 


Leer of stof

De Toekomst biedt meer dan 13 leersoorten, zodat elke liefhebber van dit natuurproduct in onze collectie zal slagen. De gebruikte lederkwaliteiten zijn: Runner, Moreno, Vintage, Oslo, Rebound, Oasis, Semira, Ultra, Rancho, Supreme, Robust, Royal en Puur leder.

De Ploeg

Ook kunnen de (relax)stoelen bekleed worden met stof van het merk De Ploeg.
Ploeg stoffen zijn al jaren een begrip in de branche, zowel bij de consument als bij de professionele stoffeerders. Het aanbod kenmerkt zich door het gebruik van veelal natuurlijke materialen zoals wol, katoen en linnen. Deze grondstoffen worden door de ontwerpers gevormd tot een collectie prachtige meubelstoffen die wereldwijd bekend staat om zijn tijdloze design en hoge kwaliteit.

Het ontstaan van De Ploeg

De Ploeg is in 1932 opgericht door Piet Blijenburg en Carl Hijner. Ontstaan vanuit de gedachte dat ieder mens comfortabel en goed moet kunnen wonen en werken. Zorgvuldig bedachte en gemaakte ontwerpen moesten modern, stijlvol wonen en kwaliteit voor iedereen bereikbaar maken. Het fabrieksgebouw in Bergeijk was een ontwerp van Gerrit Rietveld, en de tuinen zijn ontworpen door landschapsarchitect Mien Ruys.

Gebruik en Ontwerp

Met aandacht voor trends, mode en innovatie, ontwikkelen de ontwerpers van de Ploeg keer op keer prachtige meubelstoffen. De mooie producten van dit merk zijn naast het uitstralen van luxe ook erg comfortabel. Door hun hoogwaardige kwaliteit is de Ploeg uitgegroeid tot een van de grootste meubelstof merken in de branche. Haar collecties worden voor veel grote projecten gebruikt, bijvoorbeeld in hotels en lounge area’s.

Duurzaamheid

Bij de Ploeg staat duurzaamheid hoog in het vaandel en wordt ervoor gekozen om hun meubelstoffen zo veel mogelijk op een duurzame en milieubewuste manier te ontwikkelen en produceren zodat de producten milieuvriendelijk gemaakt en verkocht kunnen worden.
Dit maakt dat de Ploeg een van de leidende merken is op gebied van duurzaamheid.