Bree’s New World Eetkamertafels

De eettafels van Bree's New World vallen op door de vorm, het materiaalgebruik en functionaliteit. Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Bree’s New World eettafels

Opvallen binnen de enorme hoeveelheid eettafels die verkrijgbaar zijn op de markt, dat streeft Bree’s New World na met hun eettafels. Wat te denken van de volledig asymmetrische Steely, een perfecte tafel voor kleine ruimtes. Of eens een andere organische vorm dan ovaal; dat vindt u terug bij de Twinny. Wat vormen en functionaliteit betreft kunt u bij Bree’s New World terecht voor een rechthoekige, ronde, eivormige, uitschuifbare of ovale eettafel, welke veelal in diverse materialen uit te voeren zijn.

De bestseller Steely is een moderne verschijning in het interieur. Deze opvallende eetkamertafel is uitgevoerd met een eivormig tafelblad dat wordt gedragen door een cilinderzuil staande op een voetplaat. Deze combinatie van vormen zorgt voor een spannend contrast. Dankzij de asymmetrische vorm zorgt Steely voor voldoende zitruimte en past perfect in moeilijke ruimtes.

Eetkamertafel Steely biedt talloze mogelijkheden, waardoor deze tafel geheel naar eigen wens kan worden gecomponeerd. Steely is uit te voeren in diverse materialen en kleursamenstellingen. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van eettafel Steely in onze woonwinkel.

De Bree’s tafels zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: Ceramistone, Fenix, Volkern, Desktop, Massief hout (eiken en noten), Fineer en HPL.
We hebben uiteraard alle stalen van Bree’s in huis.

 


Waarom zitten mensen graag aan een tafel?

Zitten aan een tafel bevordert vaak face-to-face interactie, zoals bij het delen van een maaltijd of het spelen van bordspellen. Dit kan leiden tot een meer betrokken en actieve vorm van communicatie dan wanneer mensen op een bank zitten, waar ze misschien meer geneigd zijn om achterover te leunen en te ontspannen.