Evidence by Leolux

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux.

Evidence by Leolux

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils die u verwennen met eindeloos comfort en kwaliteit, en in elk interieur tot hun recht komen. Uiteraard als label van Leolux, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien worden alle meubelen gemaakt in de fabriek van Leolux.

Materialen en zitcomfort

Stijlvolle kwaliteitsstoffen

De meubels van Évidence komen fantastisch tot hun recht in een mooie stof. Daarom heeft u ruime keuze uit een collectie van eigentijdse kwaliteitsstoffen van De Ploeg. Maar ook een fluweelachtige bekleding met het prachtige Alcantara Shape is zeker het overwegen waard.

Alcantara is een hoogwaardig Italiaans bekledingsmateriaal met een fluwelen uitstraling en unieke gebruikseigenschappen. Uiteraard is Alcantara verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Hoogwaardig premiumleer

Om de hoogwaardige modellen Évidence eer aan te doen, selecteerde Leolux het mooie Wapiti-leer voor de collectie bekledingsmaterialen. Wapiti is een gepigmenteerd rundleer met een stevige toplaag en heldere kleuren. Bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk en scherp geprijsd. Een voorrecht dus om uw Évidence-meubel mee te bekleden.

Comfortabel en compact zitten

Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Momenteel hebben we in onze woonwinkel de volgende modellen staan: Hoekbank Brisa in stof, 3 zits bank Santosa  en fauteuil in stof, 3,5 zits bank Sarena en fauteuil in stof, fauteuil Saga in leder, salontafel Juno in de maat 135 x 75 in Ceramic.


Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. “De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, groeit in die jaren uit tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.
De drang tot innovatie blijft en zo blijft Leolux, bijna 90 jaar na de oprichting, een vaste waarde in Europees design van Nederlandse bodem.