Evidence by Leolux

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux.

Evidence by Leolux

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils die u verwennen met eindeloos comfort en kwaliteit, en in elk interieur tot hun recht komen. Uiteraard als label van Leolux, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien worden alle meubelen gemaakt in de fabriek van Leolux.

Materialen en zitcomfort

Stijlvolle kwaliteitsstoffen

De meubels van Évidence komen fantastisch tot hun recht in een mooie stof. Daarom heeft u ruime keuze uit een collectie van eigentijdse kwaliteitsstoffen van De Ploeg. Maar ook een fluweelachtige bekleding met het prachtige Alcantara Shape is zeker het overwegen waard.

Alcantara is een hoogwaardig Italiaans bekledingsmateriaal met een fluwelen uitstraling en unieke gebruikseigenschappen. Uiteraard is Alcantara verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Hoogwaardig premiumleer

Om de hoogwaardige modellen Évidence eer aan te doen, selecteerde Leolux het mooie Wapiti-leer voor de collectie bekledingsmaterialen. Wapiti is een gepigmenteerd rundleer met een stevige toplaag en heldere kleuren. Bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk en scherp geprijsd. Een voorrecht dus om uw Évidence-meubel mee te bekleden.

Comfortabel en compact zitten

Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Momenteel hebben we in onze woonwinkel de volgende modellen staan: Hoekbank Brisa in stof, 3 zits bank Santosa en fauteuil in stof, 3,5 zits bank Sarena en fauteuil in stof, fauteuil Saga in leder, salontafel Juno in de maat 135 x 75 in Ceramic.


Wat zijn de verschillen tussen de merken Pode en Evidence by Leolux?

Zowel Pode als Evidence zijn gerenommeerde merken binnen de wereld van designmeubilair, maar ze hebben enkele verschillen, met name in hun benadering van design, stijl en positionering in de markt:

  1. Moederbedrijf: Pode is een merk van de Nederlandse meubelfabrikant Leolux, terwijl Evidence ook een merk van Leolux is, maar gericht is op hoogwaardige banken, fauteuils en enkele bijpassende salontafels.
  2. Focus op productlijnen: Pode richt zich op een bredere productlijn, met onder andere banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en accessoires, terwijl Evidence zich specifiek richt op hoogwaardige banken en fauteuils.
  3. Design en stijl: Beide merken hebben een eigentijds en modern design, maar ze kunnen zich onderscheiden door hun specifieke stijlkenmerken. Pode kan bijvoorbeeld een breder scala aan ontwerpen hebben, terwijl Evidence zich meer concentreert op innovatieve en comfortabele banken en fauteuils.
  4. Prijssegment: Over het algemeen wordt Evidence gepositioneerd als een merk met hoogwaardige producten en kan het zich in een hoger prijssegment bevinden dan Pode. Dit heeft te maken met het feit dat Evidence zich specifiek richt op banken en fauteuils, terwijl Pode een breder scala aan producten aanbiedt.
  5. Personalisatie-opties: Beide merken bieden vaak personalisatie-opties voor hun meubelen, zoals keuzes in stoffen, leersoorten, kleuren en afwerkingen. Deze opties kunnen echter per merk en per productlijn verschillen.

Kortom, terwijl beide merken bekend staan om hun hoogwaardige designmeubelen, hebben ze elk hun eigen focus, stijl en positionering in de markt, wat kan resulteren in verschillende keuzes voor consumenten, afhankelijk van hun specifieke behoeften en voorkeuren.