Gealux

Zoekt u een heerlijke (relax)fauteuil, stoelen of een bank? Kom naar Oirschot en kies een fauteuil/bank/stoel op maat van het Nederlandse merk Gealux.

Gealux

Gealux is al jaren de specialist op het gebied van (relax)fauteuils. De collecties zijn innovatief, met een oogstrelend design en eigen karakter. Gealux is als geen ander in staat om comfortabel zitcomfort te verenigen met kwaliteit, design en individualiteit, op maat samengesteld voor u. Naast (relax)fauteuils heeft Gealux ook banken en eetkamerstoelen in de collectie.

Slimme comfortfuncties in relaxfauteuils

Gealux is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De fauteuils zijn custom made te laten maken in drie gewenste maatvoeringen: small, medium en large, voor het zit- en ruggedeelte. De elektrische stoelen kunnen worden voorzien van slimme comfortfuncties. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als elektrisch worden ingesteld (d.m.v. motoren en een accu). De rugleuningen van de fauteuils hebben een verstelbare hoofdsteun, de zogenaamde topswing. Vele patenten en unieke technische ontwikkelingen maken Gealux tot de expert in relaxfauteuils. Begonnen bij het verstelbare Volo systeem (met knop en hendel), doorontwikkeld naar de Subliem (knop en hendel met gasveer) tot het uiteindelijke ARC systeem, dat volledig werkt op de 2 motorige accu en een Hart- Balans functie waarmee een optimaal ergonomische relax ligstand wordt gecreëerd. De benen net iets hoger dan het hart, optimale spierontspanning perfect voor de bloedsomloop. Daarnaast heeft de ARC een onzichtbare extensie, dus geen knop en hendel meer.

Op maat

Naast de keuze uit verschillende slimme comfortfuncties kunnen de modellen geleverd worden in een omvangrijke lederen- of stoffencollectie. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke fauteuil of bank.

Een selectie uit de top stoffencollectie van De Ploeg, het Scandinavische Kvadrat of het Duitse Rohi. En het mooiste leer gekozen van de beste leveranciers uit de hele wereld.


Modern Ontwerp

Design is voor het team van Gealux een perfecte combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort. Ze blijven constant op zoek naar de juiste balans tussen vorm en functionaliteit. Rien Vermeulen, eigenaar en oprichter van Gealux is samen met zijn vrouw Cristina de drijvende kracht achter Gealux. Een ongekende passie en inzicht vertalen zich naar de mooiste technologische ontwikkelingen. Naast Rien, werkt Gealux samen met gerenommeerde en bekende ontwerpers als Hugo de Ruiter, Frans Schrofer en Gijs Papavoine en de jong opkomende Arjan van Dijk.