Haans Lifestyle

Het Nederlandse merk HAANS Lifestyle maakt producten met een grote passie en liefde voor natuurlijk materialen en details.

HAANS Lifestyle

Met een grote passie en liefde voor handwerk, vakmanschap, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur.

HAANS richt zich op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties onder de merken Initials, Schema en Industria. HAANS inspireert en combineert!

Sinds september 2019 dragen de vertrouwde artikelen de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn en waarin echte ambacht te herkennen is. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengt. Hieronder ziet u een kleine impressie van het assortiment.


HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment woonaccessoires voor thuis die via de woon- en interieurwinkels bij de consumenten terecht komen.

Met het label Initials brengen ze herkenbaarheid richting de consument. Waarmee ze zich duidelijker profileren binnen de woonaccessoires en het een gezicht geeft aan HAANS Lifestyle.

Samenwerking staat centraal binnen HAANS Lifestyle. Samen met de verkooppunten werken ze aan de bekendheid van Initials en bouwen ze aan een steeds sterker partnerschap en vertrouwd merk. Door de duidelijke zichtbaarheid van de Initials labels in elk verkooppunt weet de consument dat ze bij een erkende dealer zijn