Interstar Design Kasten

Interstar meubelen is gespecialiseerd in maatwerk design wandsystemen. Stel bij ons zelf uw Interstar kast of tv meubel samen! U bent van harte welkom in Oirschot!

Kasten maken zit in ons bloed. Al 3 generaties lang.

De roots van Interstar liggen in Bodegraven, daar waar grondlegger Antoon Slotboom is gestart met de ambachtelijke productie van orgel-en pianobanken. In 2007 werd het stokje doorgegeven aan de derde generatie; Dick Leenheer, Janwim Slotboom en Maryse Slotboom. Alle medewerkers maken deel uit van de Interstarfamilie. Een familie die u graag inspireert en verrast, met grote lijnen en kleine details, met verfijnd raffinement en prikkelende inventiviteit. Door regelmatig te sparren met de vaste ontwerper Hans Daalder zorgen ze ervoor dat hun ontwerpen stijlvol en tijdloos zijn en blijven.

“Als familie zijn we altijd bezig met het vernieuwen van onze collectie, samen met onze ontwerpers zorgen wij ervoor dat we op gebied van afwerking, nieuwe kleuren, en nieuwe elementen onze collectie met zijn tijd mee gaat!”


Een Interstar kast is altijd maatwerk

Interstar beschikt over eigen productielocaties, die gevestigd zijn in Nederland en Bosnië Herzegovina. Gezamenlijk vormen ze een team van circa zeventig deskundige meubelmakers, spuiters en montage medewerkers die al vele jaren met groot vakmanschap kwalitatief hoogwaardige kasten vervaardigen. In Bosnië Herzegovina wordt niet alleen massief hout verwerkt, maar het plaatmateriaal wordt er ook voorbereid. Vervolgens vindt in de Nederlandse locatie Assen de afwerking en montage van de kasten plaats. Iedere opdracht wordt als zelfstandige order samengesteld; uw meubelstuk wordt dus pas na bestelling in productie genomen.

Hier zijn enkele kenmerken van Interstar meubelen:

  1. Modulariteit: Interstar staat bekend om zijn modulaire ontwerpen, waardoor klanten hun wandmeubels kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften en de beschikbare ruimte. Klanten kunnen kiezen uit verschillende modules, zoals kasten, planken, lades en tv-panelen, en deze combineren om een op maat gemaakt wandmeubel te creëren.
  2. Modern design: Interstar meubelen hebben over het algemeen een modern en eigentijds design. De meubels zijn vaak strak en minimalistisch, met rechte lijnen en verfijnde afwerkingen die passen bij diverse interieurstijlen.
  3. Hoogwaardige materialen: Interstar gebruikt hoogwaardige materialen bij de productie van hun meubels, zoals massief hout, fineer, lak en metaal. Deze materialen zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling.
  4. Innovatieve oplossingen: Interstar integreert vaak innovatieve oplossingen in hun ontwerpen om functionaliteit te optimaliseren en tegemoet te komen aan de behoeften van moderne woonruimtes. Dit kan bijvoorbeeld zijn door verborgen opbergruimte, geïntegreerde verlichting of kabelbeheersystemen.
  5. Maatwerkopties: Naast standaardmodellen biedt Interstar vaak maatwerkopties voor hun meubelen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, kleuren en afwerkingen om meubels te creëren die perfect passen bij hun persoonlijke smaak en interieur.

Over het algemeen staan Interstar meubelen bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, modern design en modulariteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele wandmeubels voor hun woonkamer.