Metaform salontafels

Ook voor een salontafel met een keramisch blad bent u bij Metaform aan het juiste adres. Keramiek is er in heel veel verschillende kleuren en dessins.

Metaform salontafels

Ook voor een salontafel met een keramisch blad bent u bij Metaform aan het juiste adres. Keramiek is er in heel veel verschillende kleuren en dessins. Een Metaform product is altijd maatwerk. Bij keuze van een blad kan het frame in exact dezelfde kleur worden gespoten worden. Dat is eigenlijk toch wel uniek!

Metaform heeft salontafels in diverse maten. Ook kan er gegroepeerd worden, bijvoorbeeld met de set Nobby.

Het groeperen van salontafels kan een effectieve manier zijn om een dynamische en stijlvolle uitstraling te creëren in je woonruimte.


Waar worden keramische bladen geproduceerd?

Keramische tafelbladen worden wereldwijd vervaardigd dankzij moderne industriële processen. De productie van deze bladen is niet beperkt tot één regio of land, maar verspreid over verschillende delen van de wereld waar keramische industrieën actief zijn.

Verschillende landen hebben hun eigen specialisaties in keramiekproductie. Enkele van deze regio's zijn:

Italië: Met een rijke geschiedenis in ambachtelijke en industriële keramiek staat Italië bekend om zijn hoogwaardige producten, waaronder tafelbladen. Italiaanse fabrikanten maken gebruik van geavanceerde technologieën en designconcepten om esthetisch aantrekkelijke en functionele keramische bladen te produceren.

Spanje: Als belangrijke speler in de keramische industrie staat Spanje bekend om zijn levendige en kleurrijke ontwerpen. Spaanse fabrikanten bieden een breed scala aan keramische producten, waaronder tafelbladen, met zowel traditionele als eigentijdse ontwerpelementen.

China: Als een van 's werelds grootste producenten van keramiek voorziet China in een aanzienlijk deel van de wereldwijde vraag naar keramische producten, inclusief tafelbladen. Chinese fabrikanten bieden vaak diverse opties tegen verschillende prijspunten.

Andere landen: Naast Italië, Spanje en China worden keramische tafelbladen ook vervaardigd in andere delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië, Portugal, Turkije en andere landen met een sterke keramische industrie."