Metaform tafels

Denk je aan Metaform, dan denk je aan keramiek. Ze zijn onbetwist leider in het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande tafels met keramische bladen.

Metaform eetkamertafels

Denk je aan Metaform, dan denk je aan keramiek. Ze zijn onbetwist leider in het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande tafels met keramische bladen. Bladen worden verlijmd op een MDF onderblad van enkele milimeters dik. Als dat niet gebeurt, kan zo’n blad best wel een klankkast zijn. Dat wil zeggen, wanneer er een hard voorwerp op tafel wordt gezet, dat dit een hard geluid maakt. Als het blad verlijmd is op een MDF onderplaat is dat geluid een heel stuk minder.


Voordelen keramische bladen

Duurzaamheid: Keramiek is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, hitte, vlekken en chemische stoffen. Dit maakt keramische tafelbladen ideaal voor dagelijks gebruik, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren.

Onderhoudsvriendelijk: Keramische tafelbladen zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud. Ze kunnen eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek om vuil en vlekken te verwijderen. We raden wel aan om altijd met een droge doek na te wrijven om te voorkomen dat er een waas op het tafelblad ontstaat.

Esthetiek: Keramische tafelbladen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor ze passen bij verschillende interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren. Ze kunnen een elegante en eigentijdse uitstraling toevoegen aan een ruimte.

Weerbestendigheid: Voor buitentoepassingen zijn keramische tafelbladen uitstekend geschikt vanwege hun weerbestendigheid. Ze zijn bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurwisselingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op terrassen, balkons en in tuinen.

De diverse tafels van Metaform zijn verkrijgbaar met verschillende bladen; zowel qua materiaal, vorm, grootte als kleur.
Materiaal: keramiek, HPL, Fenix, eiken, noten
Vorm: recht, rond, ovaal, bol-ovaal, space
Grootte: tot 150 cm rond, tot 300 cm lang
Kleur: actuele stalen in onze showroom

De mogelijkheden verschillen per tafel. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag met het maken van de juiste keuze voor uw interieur en ruimte.