Pode by Leolux Bijzettafels

Functioneel met een uniek design

Pode by Leolux Design Bijzettafels

Laat u verrassen door de verscheidenheid van de salon- en bijzettafels uit de collectie Pode by Leolux. Diverse (inter)nationale ontwerpers hebben een serie tafels ontworpen met elk hun eigen unieke karakter. Speels, kleurrijk en hoogwaardige kwaliteit is wat hen verenigt. Welke past het beste bij u thuis?


Voor vrijwel iedere woonstijl biedt de Pode een bijpassende bijzettafel. Gaat u voor stijlvol en klassiek? Kies dan voor de Ova, verkrijgbaar in een ovaal of vierkant model. Houdt u meer van industrieel? Dan past de Tripod perfect bij u. De Tubble is voor diegene die net even iets anders willen in hun interieur. Deze bijzettafel is alles behalve rechttoe-rechtaan. Voor de echte wijnliefhebbers kan de Bottle Stool niet ontbreken: bijzettafel en wijnfleshouder in één.

Stel zelf uw Pode by Leolux Bijzettafels samen

Bij elk Pode meubel heeft u de vrijheid om deze naar eigen wens samen te stellen. Zo ook bij de bijzettafels van Pode. Er zijn vele mogelijkheden in formaat van de tafels. Alsmede in de materiaal en kleurkeuze van zowel het onderstel als tafelblad. Zo is geen een Pode meubel hetzelfde en past hij altijd thuis in uw interieur.

Pode by Leolux Bijzettafels in onze woonwinkel

Ontdek de Pode bijzettafels in onze woonwinkel in Oirschot en ervaar zelf de kwaliteit van deze onmisbare meubelstukken. Onze Pode adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Naast de Pode bijzettafels, vindt u bij ons ook Pode banken, fauteuils en verlichting.