Sound for Free bij Spectral

Bij aanschaf van een Ameno of Scala tv-meubel van Spectral Smart Furniture ontvangt u de Canton BRP1 soundbar ter waarde van € 999,00 helemaal gratis. Kom deze soundervaring beleven bij ons en maak hem compleet in uw woonkamer!

BRP1 soundbar

Verken het onzichtbare geluid van ongeëvenaarde kwaliteit met de Spectral BRP1 soundbar, perfect geïntegreerd samen met de Sonos® Amp. Deze passieve soundbar, exclusief ontwikkeld door Canton® voor de tv-meubels van Spectral, tilt je muziek- en tv-beleving naar nieuwe niveaus. Ervaar indrukwekkende audiokwaliteit en krachtig tv-geluid, allemaal stijlvol verborgen.

De Spectral BRP1 soundbar (€ 999), aangestuurd door de veelzijdige Sonos® Amp (€ 799), biedt een ongeëvenaarde geluidsbeleving die specifiek geoptimaliseerd is voor de ultieme Sonos-ervaring. Laat je verrassen door een meesterlijke samensmelting van design en audio, waarbij het geluid niet alleen onzichtbaar wordt, maar ook nog beter klinkt. Upgrade je thuisentertainment met de BRP1 soundbar en Amp voor een audio-ervaring die al je verwachtingen overtreft.

Sound for free

Bij Spectral draait het niet alleen om het design van elk tv-meubel, maar ook om de ongeëvenaarde geluidskwaliteit die essentieel is voor een complete kijkervaring. Maak kennis met de ultieme oplossing: de BRP1 soundbar.

Spectral Sound for free

Deze passieve soundbar combineert elegantie met uitmuntend geluid en is naadloos geïntegreerd in de tv-meubels van Spectral. Dankzij de ondersteuning van de Sonos® Amp geniet je van een uiterst eenvoudige bediening. Wil je het ultieme tv-meubel met een geïntegreerde soundbar? Dan is dit het perfecte moment om te profiteren van de speciale “Sound for Free” actie van Spectral.

Bij aanschaf van een Ameno, Brick, Cocoon, Next of Scala tv-meubel met voorbereiding voor de BRP1 soundbar, ontvangt u deze soundbar ter waarde van € 999,00 helemaal gratis.
Maak uw kijkervaring compleet met Spectral!

Actieperiode: 29.03.24 t/m 20.05.24

Sound for Free Spectral