Bree’s New World Twinny Fenix Bloom

Materialen Fenix
Merk Bree’s New World
Ontwerper Peter Schreuder Goedheijt
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Twinny Fenix Bloom

Bij de organisch gevormde Twinny salontafels en bijzettafels kun je sinds kort kiezen voor zes mooie kleuren uit de nieuwe, duurzame BLOOM lijn van Arpa Fenix. Arpa Industriale’s producten zijn gemaakt van papier en thermohardende hars op basis van fenol. Met BLOOM is de ligninetechnologie geïntroduceerd voor het aanzienlijk reduceren (met 50%) van de hoeveelheid fenol opgenomen in de hars. Voor iedereen die wel een kleurrijke salontafel aan zijn woon- of slaapkamer wil toevoegen (én gelijktijdig iets goeds voor het milieu wil doen) zijn de Twinny’s in Bloom een echte aanrader. En om het geheel nog kleurrijker te maken, de onderstellen zijn in dezelfde zes Fenix Bloom kleuren uitvoerbaar als de tafelbladen. Dus haal die bloemen in huis met de Twinny tafels in Fenix Bloom! Verkrijgbaar in diverse maten. Ook verkrijgbaar als banktafeltje.

De zes Fenix Bloom kleuren die Bree’s New World in zijn collectie heeft opgenomen zijn: Rosso Namib (oranje), Verde Kitami (groen), Rosso Askja (roze) , Giallo Evora (geel), Viola Orissa (paars) en Blu Shaba (blauw).

Specificaties

Frame
Frame, geëpoxeerd of RVS tegen meerprijs
– Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart
– Epoxykleuren Fenix Bloom: Blu Shaba 0792, Giallo Evora 0791, Rosso Namib 0789, Rosso Askja 0770, Verde Kitami 0794 of Viola Orissa 0790
– Optioneel: kunststof verhogingsblokje 4cm hoog
– Optioneel: Twinny Tray, een metalen legplank onder het blad van de salontafels (geëpoxeerd)
De Twinny Tray is in dezelfde epoxykleuren uitvoerbaar als het frame van de salontafels
-Optioneel: Lectuurbakje onder de salontafel

Blad
– Fenix Bloom (20mm)
– Fenix Bloom kleuren: Blu Shaba 0792, Giallo Evora 0791, Rosso Namib 0789, Rosso Askja 0770, Verde Kitami 0794 of Viola Orissa 0790

Prijs

Vanaf € 349,- in de maat 67 x 60 x 43

Fenix (*)

FENIX, de innovatieve materiaal van Arpa Industriale, hebben een revolutie teweeg gebracht in de wereld van interieurontwerp. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn, als allerbelangrijkste, tevens hightech materialen, uniek gemaakt door hun eigenschappen.

Fenix heeft deze eigenschappen door het ondergaan van een specifieke reeks processen, inclusief een meerlaagse coating en het gebruik van een nieuwe generatie acrylhars, wat wordt gehard en bevestigd via een proces van uitharding met elektronenstralen. Met een lage reflectie van licht is hun oppervlak uiterst opaak, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk.

Fenix materialen zijn uiterst bestand tegen krassen, afschuring, droge hitte, zure oplosmiddelen en huishoudelijke reagentia. FENIX-oppervlakken hebben een unieke niet-poreuze externe laag, waardoor het materiaal netjes kan blijven met eenvoudige, dagelijkse verzorging en reinigingsmethoden. Ze zijn tevens geschikt voor contact met voedsel.

De belangrijkste eigenschappen van Fenix

1) lage lichtreflectie, uiterst mat oppervlak
2) zacht aanvoelend
3) anti-vingerafdruk
4) thermische herstelling (of met wonderspons) van zeer kleine oppervlakkige krasjes,

Pas wel op met hete pannen, Fenix bladen zijn niet hittebestendig. Gebruik daarom dus altijd een onderzetter voordat je een hete pan op het blad zet.