Spectral Side kasten en dressoirs

Merk Spectral smart furniture
Materialen Dekton, Eiken, Fenix, Glas, Smart lack
Ontwerper Designteam Spectral
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Dressoirs en wandkasten

Meer ruimte in de woonkamer. Opbergruimte klinkt niet sexy. Totdat je voor Side staat. De nieuwe dressoirs en wandkasten vna Spectral zijn stijlvol, tijdloos en veelzijdig. Maar bovenal zijn het slimme blikvangers en de perfecte aanvulling op de veelzijdige Spectral tv-meubels.
• Model 1 – Tijdloos. Klassiek.
• Model 2 – Modern. Eigentijds.
• Smart light – LED verlichting
• Slimme kabeldoorvoer
• Manier van plaatsen: pootjes & onderstellen

 

Een opvallend hoogtepunt in de Spectral Side collectie is het dressoir met laden, deuren en open vakken. Dit verfijnde meubelstuk is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Model 1, met een vlakke topplaat, en Model 2, met een verzonken topplaat als elegant detail. Als je kiest voor wandmontage, lijkt dit dressoir als het ware te zweven, waardoor het een eigentijdse en ruimtelijke sfeer aan elke ruimte geeft. Dankzij de hoogwaardige soft-close laden biedt dit dressoir voldoende opbergruimte voor al je bezittingen, terwijl het lichte ontwerp visuele ruimte behoudt.

Spectral Side is niet alleen verkrijgbaar als dressoir, maar ook als vrijstaande wandkast, compleet met een elegant meegespoten onderstel. Dit is een ideale oplossing voor situaties waarin wandmontage niet mogelijk is. Wat Spectral Side echt uniek maakt op het gebied van dressoirs en op maat gemaakte wandkasten, zijn de innovatieve materialen die worden gebruikt. Je hebt de vrijheid om alle beschikbare materialen naar wens te combineren, van Smart Lack tot Colour GlasMetallic GlasDesign GlasFenix®hout fineer en zelfs Dekton® keramiek. Hiermee kun je een meubelstuk creëren dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Spectral Side dressoir model 2

LED verlichting

Om de contouren van je Spectral meubel op een opvallende manier te versterken, kun je kiezen voor de optionele LED-verlichting van Spectral. Bij het Side dressoir kun je zelfs de open kastelementen voorzien van sfeervolle LED-verlichting. Met de Spectral smart light LED-verlichting voeg je subtiel en sfeervol achtergrondlicht toe door middel van LED-strips die zijn bevestigd op speciaal ontworpen wandplaten. Deze slim geplaatste LED-strips bevinden zich aan de bovenkant, zijkanten en zelfs onderkant van het Side wandmeubel.

Wat Spectral smart light echt intelligent maakt, is de mogelijkheid om de helderheid aan te passen. Met een handige afstandsbediening kun je de gewenste lichtintensiteit regelen, zodat je kunt kiezen welk niveau van verlichting het beste past bij een gezellig avondje binge-watching. Deze aanpasbaarheid stelt je in staat om de perfecte ambiance te creëren voor elke gelegenheid.

Spectral LED verlichting

Kabeldoorvoer

Side dressoirs en wandkasten zijn stijlvol, tijdloos en veelzijdig. Naast het gebruik van geavanceerde materialen onthult Side nog een briljante troef: een verborgen kabeldoorvoer in het verfijnde bovenblad, voor een opgeruimde look zonder bungelende snoeren van je designlamp, platenspeler of Sonos speaker. Geen gedoe meer met kabels die langs de kast slingeren.

Spectral kabeldoorvoer

In kleur meegespoten

Bij Side zijn het de details die het verschil maken. Je hebt de keuze om elk ontwerpvoetje of onderstel in dezelfde kleur te laten spuiten voor een harmonieuze uitstraling, of juist te gaan voor een contrasterende tint om een opvallend accent toe te voegen. En als je zwart wilt, hoef je niet verder te zoeken, want zwart vormt de standaardkleur voor elk pootje en onderstel van Side.

Spectral kast in kleur meegespoten

Roomdivider

Het Spectral Side dressoir biedt tal van voordelen als ruimteverdeler. Niet alleen dient het als een functioneel meubelstuk, maar het fungeert ook als een elegant ontwerpelement dat ruimtes op een verfijnde manier scheidt. Dankzij zijn minimalistische ontwerp integreert de Spectral Side zich moeiteloos als een vrijstaande kast in elke omgeving, waarbij het tegelijkertijd een duidelijke scheiding creëert tussen verschillende gebieden zonder de ruimte te overladen. Dit leidt tot een harmonieuze ruimtelijke vormgeving waar esthetiek en functionaliteit naadloos samenkomen. Bovendien biedt de Spectral Side als roomdivider ruime opbergruimte en is er zelfs ruimte voor technische apparatuur zoals een platenspeler en een Sonos speaker, terwijl de open en luchtige sfeer behouden blijft – een waardevolle toevoeging voor moderne interieurs.

Spectral Side Dressoir model 1

De manier van plaatsen

De basis van elk Side meubel rust op een Base sokkel. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een verfijnd pootjesontwerp, zoals het Stick of Edge model, óf om te gaan voor een zwevende Side als wandkast. Als je besluit voor wandmontage te gaan, is het van belang om vooraf te onderzoeken of de muur geschikt is voor het monteren van het Side meubel. Mocht de muur niet geschikt zijn voor wandmontage en zijn de standaard pootjes te laag, dan kun je opteren voor het Blade of Bridge onderstel.

De pootjes en onderstellen zijn standaard zwart van kleur, maar het is mogelijk om ze in dezelfde lakkleur als het Side dressoir te laten spuiten, voor een naadloze en harmonieuze uitstraling.