Bert Plantagie Banken

Duurzame design banken van Nederlandse bodem.

De bert plantagie design banken zijn stijlvol, tijdloos, comfortabel en van topkwaliteit. Elke bank is gemaakt van natuurlijke materialen en verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Ook kunt u zelf de kleur uitkiezen met een afwerking in stof of leer. Zo past in elk interieur een bert plantagie bank! Ontdek onze collectie en kies welke bij u past.


Comfortabele, duurzame banken = Bert Plantagie

Zo hebben we de bank Stylo. Dit is een tijdloze klassieker met extra dikke, comfortabele, losse kussens in de rug. De bank is er in diverse maten en kan voorzien worden van een chaise longue (links of rechts) en/of een losse hoofdsteun of een combitafel.

Bij de Renio is het de combinatie van harde en zachte materialen die deze bank uniek maakt. Het metalen onderstel gaat op in het ontwerp doordat het standaard deels gestoffeerd wordt.

De Odin is strak en speels tegelijk en stelt u in staat om eindeloos te varieren, qua opstelling als uitstraling. Combineer verschillende elementen en kleuren met texturen en opties, waaronder knopen in de rug.

Stijl en comfort gaan hand in hand bij de perfecte bank, die meestal beeldbepalend is voor uw zithoek. Daarom biedt bert plantagie een aantal sterke hoogwaardige basismodellen aan, in diverse stijlen, een scala aan afmetingen en talloze kleuren stof en/of leder.

Bert Plantagie Banken in onze brandstore XL

Het kan lastig kiezen zijn uit de collectie banken van bert plantagie. Uiteraard moet deze ook goed zitten. Kom daarom proefzitten in onze woonwinkel in Oirschot! Als grootste bert plantagie brandstore van Brabant hebben wij de gehele actuele collectie van dit topmerk in huis. Maak uw zithoek compleet met een bijpassende salon- en bijzettafels van bert plantagie.

Twijfelt u over de opstelling of mogelijkheden in afwerking? Onze interieurspecialisten voorzien u graag van een advies op maat. Uiteraard hebben we ook de uitgebreide stoffen- en ledercollectie van de Ploeg, Kvadrat en Textafoam in huis in groot formaat. En ook de lakkleuren voor de frames. Tevens hebben we de beschikking over een online configurator waarmee we uw keuze gemakkelijker kunnen maken.

Design Banken bij Kees Verhouden Meubelen

Naast bert plantagie banken hebben wij ook een grote collectie design banken van merken als Cloak, Pode by Leolux, Evidence by Leolux, Passe Partout, Koinor, Calia.