Bert Plantagie Banken

Duurzame design banken van Nederlandse bodem.

Bert Plantagie design banken

De bert plantagie design banken zijn stijlvol, tijdloos, comfortabel en van topkwaliteit. Elke bank is gemaakt van natuurlijke materialen en verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Ook kunt u zelf de kleur uitkiezen met een afwerking in stof of leer. Zo past in elk interieur een bert plantagie bank! Ontdek onze collectie Nederlandse design banken en kies welke bij u past.


Bert Plantagie Design Banken bij Kees Verhouden Meubelen

We hebben de gehele actuele collectie banken in onze Brandstore XL staan. We hebben alle leer- en stofstalen van BP in huis om de bank van uw dromen samen te stellen. De banken van Bert Plantagie staan erom bekend een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding te hebben.

Bert Plantagie staat voor stijlvolle, tijdloze en eigentijdse design meubelen afkomstig van Hollandse bodem. Dit smaakvolle en stijlvolle Nederlandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. Verschillende Nederlandse topontwerpers, waaronder Hans Daalder, Stefan Steenkist, Roderick Vos en Frans Schrofer hebben hun naam aan Bert Plantagie verbonden om deze kernwaarden te verwezenlijken.

Kies de perfecte design bank voor uw interieur

Het kan lastig kiezen zijn uit de collectie banken van bert plantagie. Uiteraard moet deze ook goed zitten met de juiste zitdiepte en hoogte van de armleuning. Kom daarom proefzitten in onze woonwinkel in Oirschot! Als grootste bert plantagie brandstore van Brabant hebben wij de gehele actuele collectie van dit topmerk in huis. Maak uw zithoek compleet met een bijpassende salon- en bijzettafels van bert plantagie.

Persoonlijke Service en Advies op Maat

Twijfelt u over de opstelling of mogelijkheden in afwerking? Onze interieurspecialisten Sylvia, Hilde, Kees en Elma voorzien u graag van een advies op maat. Uiteraard hebben we ook in ons Bert Plantagie Brandstore XL atelier de uitgebreide stoffencollectie van de Ploeg, Kvadrat en Textafoam in huis in groot formaat. En ook de lakkleuren voor de frames. Tevens hebben we de beschikking over een online configurator waarmee we uw keuze gemakkelijker kunnen maken.

De voordelen van een bank van Bert Plantagie

Bert Plantagie is een Nederlandse meubelfabrikant die bekend staat om zijn hoogwaardige designmeubelen, waaronder ook zitmeubelen. Het voordeel van een bank van Bert Plantagie kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, maar hier zijn enkele mogelijke voordelen:

Kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid: Bert Plantagie staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van zijn meubelen. De banken worden vervaardigd met aandacht voor vakmanschap en duurzame materialen, wat kan bijdragen aan een langdurige levensduur.

Design en esthetiek: Het merk staat bekend om zijn eigentijdse en stijlvolle ontwerpen. Een bank van Bert Plantagie kan een esthetisch aantrekkelijk meubelstuk zijn dat past bij diverse interieurstijlen.

Maatwerkopties: Bert Plantagie biedt vaak maatwerkopties aan. Dit stelt u en ons in staat om de bank aan te passen aan uw specifieke wensen, zoals afmetingen, bekledingsmateriaal, kleur en andere details.

Comfort: Naast het visuele aspect besteedt Bert Plantagie ook aandacht aan het comfort van zijn meubelen. De banken kunnen zijn ontworpen met ergonomie en comfort in het achterhoofd.