Passe Partout Tafels

Heerlijk eten en lang tafelen

Passe Partout Design Eetkamertafels

Met familie of vrienden heerlijk eten en tafelen? Kies dan voor een design eetkamertafel van Passe Partout. Low dining is een bekende trend waar Passe Partout perfect op in heeft gespeeld. Met low dining zijn de tafels net iets lager en de bijpassende eetkamerstoelen zijn uiterst comfortabel. De zithouding is aangenaam en maakt het mogelijk om de hele avond te tafelen met een fijn gezelschap.

Laag dineren

Laag dineren, ook wel bekend als ‘low dining’, verwijst naar een eetstijl waarbij de zitplaatsen dichter bij de grond zijn dan bij traditionele eetopstellingen. Het omvat doorgaans zitten op kussens of lage stoelen rond een laag tafeltje. Deze stijl van dineren wordt vaak geassocieerd met Japanse of Zuidoost-Aziatische culturen, waar het gebruikelijk is om maaltijden te nuttigen terwijl men op de grond zit. Laag dineren kan een meer ontspannen en intieme sfeer creëren, wat conversatie en een gevoel van verbondenheid tussen de diners bevordert. Het wordt vaak gekozen voor informele bijeenkomsten, zoals familiediners of informele samenkomsten met vrienden.

Naast de “laag dineren” tafels (hoogte bovenkant blad: 68 cm) zijn ook alle tafels op de “normale” hoogte verkrijgbaar. De hoogte van de bovenkant van het blad is dan 75 cm.

Naast de Passe Partout eetkamer tafels, hebben wij ook de salontafels en bijzettafels van dit prachtige merk in huis.


Passe Partout Tafels in onze woonwinkel

De eetkamertafels van Passe Partout kunt u bewonderen in onze woonwinkel. Kom gerust langs! Onze interieurspecialisten kunnen u helpen en adviseren bij het kiezen van het juiste model.

Maak uw interieur compleet met bijpassende meubels van Passe Partout. Naast de eetkamertafels, hebben wij ook de eetkamerstoelen, banken en salontafels van dit merk in huis.

Passe Partout design tafels bij Verhouden Meubelen

Passe Partout biedt inderdaad een assortiment eetkamertafels aan als onderdeel van hun meubelcollecties. Eetkamertafels zijn centrale meubelstukken in eetruimtes waar familie en vrienden samenkomen om maaltijden te delen en te genieten van elkaars gezelschap.

De eetkamertafels van Passe Partout worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, elegant ontwerp en vakmanschap. Ze zijn beschikbaar in diverse stijlen, variërend van modern en eigentijds tot klassiek en tijdloos, zodat ze passen bij verschillende interieurvoorkeuren en ruimtes.

De gebruikte materialen voor de eetkamertafels kunnen variëren, maar kunnen onder meer hout, metaal, glas en marmer omvatten. Passe Partout streeft naar duurzaamheid en kwaliteit, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een eetkamertafel die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook langdurig gebruik kan weerstaan.

Naast het esthetische aspect is functionaliteit ook een belangrijk aspect van de eetkamertafels van Passe Partout. Sommige modellen kunnen bijvoorbeeld uitschuifbare bladen hebben om extra zitplaatsen te bieden wanneer dat nodig is, terwijl andere mogelijkheden bieden voor opslag of andere handige functies.

Kortom, de eetkamertafels van Passe Partout zijn een combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan diverse eetruimtes en interieurs.

Low Dining tafels

Een "low dining" tafel verwijst naar een eettafel die lager is dan traditionele eettafels, waardoor een meer ontspannen en informele eetervaring ontstaat, vergelijkbaar met zitten op een loungebank. Deze tafels worden vaak gebruikt in informele eetruimtes, lounges of buitenruimtes. Deze tafels heeft Passe Partout ook in het assortiment.