Spectral Smart Furniture

Op zoek naar slimme meubels met innovatieve oplossingen? Met trots kunnen we vertellen dat we dealer zijn van Spectral Smart Furniture.

Spectral Smart Furniture

Op zoek naar slimme meubels met innovatieve oplossingen? Dan zit u bij Kees Verhouden helemaal goed. In ons assortiment hebben we naast de CASE collectie uit eigen meubelmakerij en Interstar, Spectral Smart Furniture die op dit moment de voorloper is op het gebied van slimme meubels. Wij zijn erg trots dat we nu ook officiele dealer zijn van dit mooie merk.

Met deze kasten haalt u de meest innovatieve oplossingen in uw huiskamer. Denk bijvoorbeeld aan een onzichtbare integratie van sound systemen, zodat u een strak ogend interieur houdt.

 


Kasten van Spectral

Bij een kast draait het niet alleen om een mooi design, ook moet deze handig en praktisch zijn. Dit is het uitgangspunt bij het ontwerpen van de kasten van Spectral. Bij de Spectral kasten worden innovatie, kwaliteit, functionaliteit samengevoegd tot een prachtig design meubel.

De TV meubelen, wandmeubelen en dressoirs zijn voorzien van voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afmetingen en materiaal. Hierdoor kunt u een kast van Spectral geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. De Spectral TV meubelen kunnen voorzien worden van speakerdoek.

Soundbar tv-meubel

Een TV meubel met soundbar en subwoofer integratie, kan dat wel met het geluid van de soundbar en sub? Alleen op de juiste manier, dat dan weer wel. Bij ieder soundbar tv-meubel van Spectral wordt er namelijk niet alleen gekeken of de soundbar passend is, maar ook of deze nog goed klinkt wanneer deze eenmaal verwerkt zit in het tv-meubel.

Stijlvol geïntegreerd en compleet onzichtbaar verborgen in het soundbar tv-meubel. Van verbeterd tv-geluid tot aan een volwaardige thuisbioscoop met adembenemend geluid in hoogwaardige kwaliteit. Ons specialisme maakt het mogelijk om geluid te horen en te voelen zonder het te zien, precies dat is smart furniture van Spectral.

Maak hierbij een keuze die past bij uw geluidswensen, waarna wij de soundbar (en sub) volledig uit het zicht laten verdwijnen.

De mogelijkheden van Spectral met daarbij alle bediening in eigen hand dankzij de App van Sonos.

Soundbar van Spectral ontwikkelt door Canton®

Het Duitse merk Canton heeft exclusief voor Spectral de BRP1 high end passieve soundbar ontwikkeld. Deze geeft subliem geluid met de stijlvolle integratie in de Spectral meubels en is volledig compatibel met alle Sonos producten.

De passieve BRP1 soundbar wordt aangestuurd met de Amp van Sonos, dit is de ideale versterker van Sonos en is uit te breiden met Sonos Era 100 surroundspeakers en zelfs twee Sonos subwoofers. Dus ook de beste geluidservaring in soundbar vorm.

De BRP1 is geschikt voor de modellen Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala.

In onze woonwinkel hebben we het Ameno tv meubel uitgerust met een BRP1, 1 Amp, 1 Sonos subwoofer en 2 Era 100 speakers op standaard.

Spectral met soundbar

Sonos Home Cinema

Uiteraard kunnen de soundbars van Sonos (Ray, Beam en Arc) ook geplaatst worden in de soundbar meubels van Spectral. In onze woonwinkel hebben we het Scala TV meubel uitgerust met de soundbar Arc. Deze heeft onder andere 11 interne speakers en Dolby Atmos.

TV meubel Scala met Arc soundbar van Sonos

 

Sound for free

Bij aanschaf van een Ameno, Brick, Cocoon, Next of Scala tv-meubel met voorbereiding voor de BRP1 soundbar, ontvangt u deze soundbar ter waarde van € 999,00 helemaal gratis.

Actievoorwaarden:

  • De Sonos® Amp wordt aan de bestelling toegevoegd (€ 799)
  • De Spectral montageservice wordt aan de bestelling toegevoegd
  • De actieperiode begint op 29 maart 2024 (Goede Vrijdag)
  • De actieperiode eindigt op 20 mei 2024 (Tweede Pinksterdag)

 

Breng een bezoek aan onze showroom in Oirschot

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de slimme meubels van Spectral? Dat begrijpen wij als geen ander. De digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken en daarom is het tijd om deze op een stijlvolle manier te integreren in uw interieur. De slimme meubelen van Spectral bieden u deze mogelijkheid. Daarom nodigen wij u van harte uit. Bekijk onze Spectral kasten en ontdek de slimme meubels zelf. Wilt u een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

TV kast van Spectral

 

De oorsprong van Spectral

Spectral is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige audiovisuele meubels en opbergoplossingen, waaronder tv-kasten en tv-meubels. Hun producten combineren functionaliteit, technologie en modern design om de behoeften van moderne home-entertainmentsystemen aan te pakken. Hier zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met kasten van Spectral:

 1. Geïntegreerde Audiotechnologie: Veel Spectral tv-kasten zijn ontworpen met geïntegreerde audiotechnologie, waardoor ze geschikt zijn voor het plaatsen van geluidsapparatuur zoals soundbars, luidsprekers en subwoofers. Dit zorgt voor een naadloze en stijlvolle integratie van audiocomponenten in het meubelstuk.
 2. Hoogwaardige Materialen: Spectral maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals gehard glas, aluminium en hout om duurzame en esthetisch aantrekkelijke meubelstukken te creëren.
 3. Kabelbeheer: Een belangrijk kenmerk van Spectral-kasten is hun aandacht voor kabelbeheer. Ze zijn vaak voorzien van ingebouwde kabelgoten en verborgen kabelbeheersystemen om de wirwar van kabels die bij moderne home-entertainmentapparatuur horen, te minimaliseren.
 4. Personalisatie: Spectral biedt vaak opties voor personalisatie, zoals verschillende afwerkingen en kleuren, zodat klanten hun meubelstukken kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl en interieur.
 5. Innovatieve Ontwerpen: Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en moderne esthetiek. Ze streven ernaar om zowel functionele als visueel aantrekkelijke meubelstukken te maken die passen bij de evoluerende technologische behoeften van consumenten.