Spectral Ameno tv-meubel

Materialen Glas
Merk Spectral smart furniture
Ontwerper Designteam Spectral
 • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
 • Brandstore XL Bert Plantagie
 • Eigen meubelmakerij en spuiterij
 • Meubels op maat
 • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
 • Eigen bezorgservice NL en BE
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • CBW erkende woonwinkel
 • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Ameno

Of u gaat voor een minimalistische inrichting, een eigentijdse uitstraling of een naadloze integratie van uw tv-meubel in uw huidige interieur, de Spectral Ameno collectie biedt eindeloze mogelijkheden. Bekijk onze Ameno collectie en ontdek hoe deze tv-meubels uw woonruimte kunnen transformeren met hun op maat gemaakte greeploze designopties.

De glazen modellijnen Scala, Ameno zijn te verkrijgen in 2.000 verschillende kleuren. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Details zijn immers belangrijk en u wilt natuurlijk wel jaren probleemloos van u zorgvuldig uitgekozen tv-meubel kunnen genieten. Het Optiwhite glas, dat aan de onderkant wordt gespoten in de gewenste kleur, zorgt voor een optimaal kleurbehoud. Er kan gekozen worden uit glanzend glossy of mat gesatineerd glas.

Of u nu geniet van meeslepende films of bruisende muzieksessies, dit tv-meubel is speciaal ontworpen om een naadloze akoestische ervaring te bieden. Dankzij de soundbar en sub-integratie bent u verzekerd van een helder geluid en diepe basweergave, terwijl het minimalistische ontwerp van het tv-meubel alle apparatuur elegant verbergt.

Naast mogelijkheid van een soundsysteem biedt de Ameno ook de mogelijkheid voor een draadloos oplaadstation voor de smartphone. Zo zijn rondslingerende kabels verleden tijd! Het uitgebreide programma is voorbereid op toekomstige functionaliteiten, zodat het meubel extra lang mee kan.

Ameno wordt volledig op maat gemaakt en is dankzij talloze mogelijkheden volledig naar wens samen te stellen. Naast de vele technologische opties, zijn er diverse afmetingen, kleuren en materialen beschikbaar om het ideale meubel te creëren.

Het meubel kan op compacte poten worden geplaatst, of onzichtbaar aan de muur worden bevestigd. Anders dan andere tv-meubels is Ameno door de zogenoemde ruggengraat. Een flexibele kabelgoot van hoogwaardig aluminium waardoor alle kabels eenvoudig uit het zicht blijven.

Je eigen thuisbioscoop

Gezellig een avondje bingewatchen worden gelijk meerdere avonden Netflixen wanneer u kiest voor het Spectral Ameno tv-meubel met geïntegreerd soundsysteem. Spectral gaat met Ameno een stap verder, namelijk met een soundbar tv-meubel dat extreem veel mogelijkheden heeft. Hiermee trekt Ameno de aandacht naar zich toe en zorgt ervoor dat deze wordt vastgehouden.

In het middelpunt staan is voor Ameno heel normaal. Ook bij het belangrijke thema: geluid. Met op maat gesneden Spectral soundsystemen BRP1 haalt u gegarandeerd uw eigen thuisbioscoop in huis. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de integratie van een soundbar zoals de Arc van Sonos welke achter de akoestische stofbespannen klep uit het zicht verdwijnt.

In onze woonwinkel hebben we het Ameno tv meubel uitgerust met een BRP1, 1 Amp, 1 Sonos subwoofer en 2 Era 100 speakers op standaard.

 

Vrije keuzes bij Ameno

Naast het origineel is Spectral ook het meubelmerk met de meeste mogelijkheden. Veel zonder meerprijs door simpelweg te kiezen:

✓ glossy glas of gesatineerd glas
✓ op 25mm sokkel
✓ aluminium pootjes of edge pootjes
✓ zwevend als wandmontage
✓ 2000 wenskleuren
✓ 6 metallic kleuren
✓ zes akoestische speakerdoek kleuren

In de basis is Ameno leverbaar in twee dieptes, zes breedtes en tien hoogtes. Daarnaast is Ameno ook als tv-meubel op maat te verkrijgen.

✓ diepte kastelementen:
38,4 / 52,5 cm
✓ breedte kastelementen:
31,5 / 63 / 94,5 / 126 / 157,5 / 189 cm
✓ hoogte kastelementen:
21 / 31,5 / 42 / 63 / 84 / 105 /126 / 147 / 168 / 189 cm

Extra beschikbare opties bij Ameno

+ smart light led-verlichting
+ smart charge draadloos opladen (Qi)
+ lade i.p.v. klep
+ draaibare tv-beugel
+ ruggengraat met kabelmanagement
+ gelakt stalen frame als onderstel
+ Ameno als roomdivider
+ houtfineer of keramiek

Sound for free

Bij aanschaf van een Ameno, Brick, Cocoon, Next of Scala tv-meubel met voorbereiding voor de BRP1 soundbar, ontvangt u deze soundbar ter waarde van € 999,00 helemaal gratis.

Actievoorwaarden:

  • De Sonos® Amp wordt aan de bestelling toegevoegd (€ 799)
  • De Spectral montageservice wordt aan de bestelling toegevoegd
  • De actieperiode begint op 29 maart 2024 (Goede Vrijdag)
  • De actieperiode eindigt op 20 mei 2024 (Tweede Pinksterdag)